Δείτε τις πιο κερδοφόρες ταινίες του Καλοκαιριού!

0
Δείτε τις πιο κερδοφόρες ταινίες του Καλοκαιριού!

Το 2016 είχαμε πει πως θα ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά για το box-office και ειδικά με τόσα πολλά blockbusters που προβλήθηκαν το Καλοκαίρι, ήταν σίγουρο πως θα γινόταν χαμός. Τώρα όμως που προβλήθηκαν οι περισσότερες από αυτές τις ταινίες, ήδη πολλοί μιλούν για ένα αποτυχημένο καλοκαίρι, καθώς πολλές από αυτές που ήμασταν σίγουροι πως θα πήγαιναν καλά στα ταμεία, απέτυχαν παταγωδώς!

Πιο συγκεκριμένα το site Bloomberg έκανε έρευνα με το ποιες είναι μέχρι στιγμής οι πιο κερδοφόρες ταινίες του καλοκαιριού και αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως στο top 10 βλέπουμε 5 ταινίες της Warner Bros!

Δείτε τις πιο κερδοφόρες ταινίες του Καλοκαιριού!

Όπως βλέπετε στη πρώτη θέση βρίσκεται το animation φιλμ Finding Dory της Disney, το οποίο προβλήθηκε στην Αμερική στις 17 Ιουνίου και ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει τις προβολές του σε όλες τις χώρες. Ακολουθούν στη δεύτερη θέση τα Civil War και The Secret Life of Pets, ενώ εντύπωση κάνει πως στη τέταρτη θέση βρίσκεται το Suicide Squad, παρόλο που οι κριτές το έκραξαν (άδικα!).

Δείτε τις πιο κερδοφόρες ταινίες του Καλοκαιριού!

Αντίθετα στους μεγάλους χαμένους του καλοκαιριού (και ποιος να το περίμενε) βρέθηκαν ταινίες όπως τα Ben-Hur, Alice Through the Looking Glass, Star Trek Beyond, Ghostbusters και άλλα πολλά, κάτι που αποδεικνύει πως το κοινό ίσως να έχει γίνει ποιο απαιτητικό!

Μπες στη Facebook παρέα μας!

Σου άρεσε; Κοινοποίησε το!
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz