Χωρίς καν ακόμα να έχει προβληθεί το τρίτο μέρος «Star Trek Beyond» στους κινηματογράφους, η Paramount Pictures όχι μόνο ανακοίνωσε την κυκλοφορία του τέταρτου μέρους της σειράς, αλλά δημοσίευσε και τις πρώτες πληροφορίες του. Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη περίληψη του «Star Trek 4» ο κεντρικός πρωταγωνιστής Captain Kirk (Chris Pine) θα συναντήσει για πρώτη φορά τον άνθρωπο του οποίου η κληρονομιά του τον έχει στοιχειώσει από την ημέρα που γεννήθηκε: τον πατέρα του!

Δείτε τις πρώτες πληροφορίες για το Star Trek 4!

Καλά καταλάβατε! Ο Chris Hemsworth (Thor) που υποδυόταν τον George Kirk και είχε τραγικό τέλος στο πρώτο μέρος της σειράς Star Trek του 2009, θα επιστρέψει ξανά στην τέταρτη ταινία και θα συναντήσει για πρώτη φορά τον γιο του. Τώρα φυσικά το αν έζησε στα γεγονότα της πρώτης ταινίας ή αν θα μπλέξουν οι πρωταγωνιστές μας πάλι με ταξίδια στο χρόνο δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά όπως και να χει η επιστροφή του Hemsworth στη σειρά είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.

Με το Star Trek Beyond να κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 21 Ιουλίου, το Star Trek 4 ακόμα δεν έχει επίσημη ημερομηνία προβολής!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar