Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Μπορεί οι ταινίες που πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2016 να είναι πολλές και αρκετά ενδιαφέρουσες, αυτή όμως που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών, δεν είναι άλλη από το Suicide Squad της DC. Το πρώτο trailer ήταν αρκετά καλό και μας ετοίμασε το έδαφος για το τι πρόκειται να δούμε, ενώ είχαμε και την ευκαιρία να δούμε έστω και για  λίγο τον Jared Leto ως Joker. Τώρα όμως κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer το οποίο όχι μόνο φαίνεται φανταστικό αλλά δείχνει και περισσότερο Joker και όλους τους άλλους πρωταγωνιστές.

Με το καταπληκτικό Bohemian Rhapsody των Queen να παίζει στο background, το trailer μας παρουσιάζει ένα πιο σκοτεινό κόσμο, ενώ μας υπόσχεται αρκετή δράση και διασκέδαση. Για όσους δεν γνωρίζουν το Suicide Squad έχει ως θέμα τη συγκέντρωση μιας ομάδας αντί-ηρώων, οι οποίοι αφού έχουν φυλακιστεί από μια μυστική οργάνωση, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να φέρουν εις πέρας επικίνδυνες αποστολές. Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω πως η καυτή Margot Robbie ως Harley Queen και ο Jared Leto ως ψυχάκιας Joker είναι αυτοί που θα κλέψουν την παράσταση!

H ταινία θα προβληθεί στη χώρα μας στις 25 Αυγούστου!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για