Από τότε που ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει νέα ταινία που θα μας ταξιδέψει για άλλη μια φορά στον μαγικό κόσμο του αγαπημένου μας Harry Potter, όλοι πετάξαμε από τη χαρά μας. Ο λόγος για το «Fantastic Beasts and Where to Find Them» όπου η Warner Bros κυκλοφόρησε ένα νέο teaser trailer, το οποίο δυστυχώς όπως και το πρώτο δεν μας δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το σενάριο της ταινίας, αλλά μας παρουσιάζει σε έναν αρκετά ικανοποιητικό βαθμό τον μαγικό κόσμο της συγγραφέα J.K Rowling, που επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη έπειτα από πέντε χρόνια. Για όσους δεν γνωρίζουν το «Fantastic Beasts and Where to Find Them», θα μας εξιστορεί την περιπέτεια του Newt Scamander (Eddie Redmayne) να εντοπίσει μερικά από τα μεγαλύτερα πλάσματα του μαγικού κόσμου, έπειτα από την μυστηριώδη απόδραση τους. Το φιλμ αποτελεί prequel των Harry Potter και με λίγα λόγια θα περιγράψει την ιστορία δημιουργίας του βιβλίου που χρησιμοποιείται από τον Harry και την παρέα του, στο οποίο έχουν συλλεχθεί πληροφορίες για διάφορα μαγικά πλάσματα.

Δείτε το δεύτερο trailer του Fantastic Beasts and Where to Find Them!

Από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της νέας τριλογίας είναι σίγουρα το γεγονός ότι πρωταγωνιστεί ο  οσκαρικός Eddie Redmayne, που το τελευταίο καιρό μας έχει συγκλονίσει με τις φοβερές του ερμηνείες στα «The Theory of Everything» και «The Danish Girl» και το γεγονός ότι θα υπάρχουν αρκετές αναφορές στις ταινίες Harry Potter. Ήδη κιόλας στο trailer ακούμε το όνομα του Albus Dumbledore και μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν θα εμφανιστεί στην ερχόμενη ταινία ή στις επόμενες δυο.

Το «Fantastic Beasts and Where to Find Them» θα προβληθεί στη χώρα μας στις 17 Νοεμβρίου!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar