Το πολυαναμενόμενο trailer της δεύτερης season της σειράς Daredevil έφτασε και μας υπόσχεται μεγάλη μάχη μεταξύ του αγαπημένου μας ήρωα με τον εχθρό του «The Punisher». Η επιτυχημένη σειρά του Netflix που αναγέννησε κυριολεκτικά τον ήρωα της Marvel έπειτα την αποτυχημένη απόπειρα του 2003 με πρωταγωνιστή τον Ben Affleck (ο νέος Batman), έρχεται στις 18 Μαρτίου προβάλλοντας τη δεύτερη season του που θα περιλαμβάνει 13 επεισόδια.

Η δεύτερη season όπως καταλάβατε θα μας παρουσιάσει τον γνωστό αντι-ήρωα The Punisher, τον οποίο θα υποδύεται ο Jon Bernthal, που τον γνωρίσαμε στις πρώτες season του Walking Dead στο ρόλο του Shane. Και για όσους δεν γνωρίζουν τον Punisher, αποτελεί έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους για κάθε ήρωα, οπότε όπως δείχνουν τα πράγματα ο Daredevil θα έχει ένα αρκετά δύσκολο έργο. Μέχρι τις 18 Μαρτίου όμως, απολαύστε το καταπληκτικό trailer της δεύτερης season!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar