Δείτε το εκπληκτικό trailer της δεύτερης season Daredevil!

Το πολυαναμενόμενο trailer της δεύτερης season της σειράς Daredevil έφτασε και μας υπόσχεται μεγάλη μάχη μεταξύ του αγαπημένου μας ήρωα με τον εχθρό του «The Punisher». Η επιτυχημένη σειρά του Netflix που αναγέννησε κυριολεκτικά τον ήρωα της Marvel έπειτα την αποτυχημένη απόπειρα του 2003 με πρωταγωνιστή τον Ben Affleck (ο νέος Batman), έρχεται στις 18 Μαρτίου προβάλλοντας τη δεύτερη season του που θα περιλαμβάνει 13 επεισόδια.

Η δεύτερη season όπως καταλάβατε θα μας παρουσιάσει τον γνωστό αντι-ήρωα The Punisher, τον οποίο θα υποδύεται ο Jon Bernthal, που τον γνωρίσαμε στις πρώτες season του Walking Dead στο ρόλο του Shane. Και για όσους δεν γνωρίζουν τον Punisher, αποτελεί έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους για κάθε ήρωα, οπότε όπως δείχνουν τα πράγματα ο Daredevil θα έχει ένα αρκετά δύσκολο έργο. Μέχρι τις 18 Μαρτίου όμως, απολαύστε το καταπληκτικό trailer της δεύτερης season!

Μπες στη Facebook παρέα μας!

Σου άρεσε; Κοινοποίησε το!
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz