Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Η έβδομη season της σειράς The Walking Dead έρχεται σε περίπου ένα μήνα και όπως είναι λογικό όλοι μας περιμένουμε πως και πως να δούμε ποιος χαρακτήρας τελικά είναι αυτός που δέχθηκε τα χτυπήματα του κακού Negan και θα μας αποχαιρετήσει.

Λίγες λοιπόν μέρες πριν το μεγάλο ξεκίνημα της σειράς, ο ηθοποιός Norman Reedus που υποδύεται τον badass Daryl Dixon, έκανε μια μεγάλη έκπληξη στους φανς του, καθώς ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, που δείχνει πως έχει στο σπίτι του ένα ψεύτικο κεφάλι zombie που είναι ολόιδιο με τον Johnny Depp.

?

A photo posted by norman reedus (@bigbaldhead) on

Για την ακρίβεια το συγκεκριμένο κεφάλι ήταν ένα από τα τρία που είχαν δημιουργηθεί για να χρησιμοποιήσουν στο επεισόδιο της έκτης season «Not Tomorrow Yet», όπου η ομάδα των επιζώντων έπρεπε να παρουσιάσουν ένα νεκρό κεφάλι στους άντρες του Negan για να πάρουν πρόσβαση σε μία από τις βάσεις του. Ένα από τα τρία κεφάλια ήταν του Johnny Depp που φυσικά δεν χρησιμοποιήθηκε στη σειρά και μάλιστα ο Reedus ζήτησε από τους δημιουργούς του να το πάρει σπίτι του, κάτι που όπως είδατε και στην φωτογραφία έγινε στην πραγματικότητα. Τώρα φυσικά πως θα το δεχθεί αυτό ο ίδιος ο Depp κανείς δεν ξέρει ακόμα, αν και περίεργος είναι αυτός οπότε το πιο πιθανό να του αρέσει η ιδέα.

Η Season 7 του Walking Dead θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι AMC στις 23 Οκτωβρίου!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για