Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Έπειτα από τη καταπληκτική τρίτη season της σειράς Vikings και το ανατρεπτικό τέλος της, όλοι περιμέναμε με μεγάλη αγωνία την εξέλιξη της. Η αναμονή έλαβε τέλος, καθώς το νέο trailer της σειράς είναι εδώ και από την πρώτη κιόλας ματιά καταλαβαίνεις πως υπόσχεται ακόμα περισσότερες διαμάχες, βία και ανατροπές!

Μετά από τον βαρύ τραυματισμό του στη μάχη με το Παρίσι, ο μυθικός πολεμιστής και βασιλιάς των Viking, Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel), επιστρέφει πίσω στη χώρα του Kattegat με σκοπό να συγκεντρώσει τις δυνάμεις του και να ξανά επιτεθεί στην μεγάλη πόλη. Εκεί όμως τον περιμένουν δύσκολες περιπέτειες, καθώς πολλοί πιστεύουν πως θα υποκύψει στις πληγές του με αποτέλεσμα να δημιουργούνται υπόνιες διαδοχής του, με τη γυναίκα του Queen Aslaug (Alyssa Sutherland) και μεγαλύτερο γιο του Bjorn (Alexander Ludwig) να είναι οι υποψήφιοι. Από την άλλη πλευρά η πρώην γυναίκα του Ragnar, Lagertha (Katheryn Winnick), συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με το δεύτερο στην ιεραρχία του στρατού της, Kalf (Ben Robson). Τέλος, ο αδελφός του Ragnar, Rollo (Clive Standen), θεωρείται για άλλη μια φορά προδότης μετά τη σημαχία του με το Παρίσι (έλεος πια με αυτόν!), ενώ ο Floki (Gustaf Skarsgård), τιμωρείται για τις βάναυσες ενέργειες που έπραξε στον ιερέα Athelstan.

Τα καλά νέα είναι ότι η τέταρτη season της σειράς θα είναι η πρώτη που θα περιλαμβάνει 20 επεισόδια, όπου τα πρώτα δέκα θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τις 18 Φεβρουαρίου, ενώ τα υπόλοιπα αργότερα το 2016. Can’t wait!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar