Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Τα αγαπημένα μας «Χελωνονιντζάκια» που όλοι αγαπήσαμε μικροί, επιστρέφουν ξανά στη μεγάλη οθόνη και αυτή τη φορά θα πρέπει να σώσουν τη Γη από μια ακόμα μεγαλύτερη απειλή. Το sequel του φιλμ που κυκλοφόρησε το 2014 θα έχει τίτλο «Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows» και αυτή τη φορά οι αγαπημένοι μας ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με τον τρομερό επιστήμονα Baxter Stockman (Tyler Perry), τον οποίο τον έχει προσλάβει ο κακός Shredder (Brian Tee) για να δημιουργήσει τους δικούς του μεταλλαγμένους. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μια εισβολή στην Νέα Υόρκη από τον κακό Krang (Fred Armisen), θα αναγκάσει τα Χελωνονιτζάκια και τους ανθρώπους φίλους τους April O’Neil (Megan Fox) και Casey Jones (Stephen Amell) να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αντιμετωπίσουν την επικείμενη απειλή.

Δείτε το νέο trailer του Teenage Mutant Ninja Turtles 2!

Βλέποντας το νέο trailer της ταινίας, καταλαβαίνομε πως πάνω-κάτω πρόκειται να δούμε τα ίδια ακριβώς πράγματα που είδαμε και στο πρώτο φιλμ, το οποίο δεν θα λέγαμε πως ήταν ιδιαίτερα ποιοτικό και δεν έπεισε ούτε το κοινό, αλλά ούτε τους κριτές. Η εισπρακτική του επιτυχία όμως, έδωσε την ευκαιρία στα studio να επιχειρήσουν μια ακόμα προσπάθεια να κερδίσουν τον κόσμο. Σίγουρα η εμφάνιση νέων χαρακτήρων από το γνωστό cartoon, όπως και η παρουσία του ηθοποιού Amell της γνωστής σειράς Arrow και η για άλλη μια φορά sexy εμφάνιση της Fox, θα παίξουν το δικό τους ρόλο.

Το «Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows» θα προβληθεί στη χώρα μας στις 2 Ιουνίου!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για