Μετά από τόσο καιρό υπομονή, έφτασε επιτέλους η στιγμή να παρακολουθήσουμε το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας Assassin’s Creed που βασίζεται στο πασίγνωστο video game και αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως πραγματικά τα σπάει! Μπορεί γενικά οι περισσότερες μεταφορές παιχνιδιών στη μεγάλη οθόνη να είναι αποτυχημένες, αλλά μια ματιά στο πρώτο trailer είναι αρκετή για να μας πείσει οτι το «Assassin’s Creed» θα είναι η εξαίρεση στον κανόνα!

Δείτε το πρώτο εντυπωσιακό trailer της ταινίας Assassin's Creed!

Με τον ταλαντούχο ηθοποιό Michael Fassbender στο ρόλο του μεγάλου δολοφόνου και με μικροδιαφορές στην πλοκή από το video game, το «Assassin’s Creed» εξιστορεί την περιπέτεια του Callum Lynch, ο οποίος αφού ανακαλύπτει πως ο πρόγονος του Aguilar που ζούσε τον 15ο αιώνα στην Ισπανία ανήκε σε μια μυστική οργάνωση δολοφόνων, θα χρησιμοποιήσει μια επαναστατική μηχανή που θα τον κάνει να ζήσει τις αναμνήσεις του προγόνου του, με σκοπό να αποκτήσει τις δεξιότητες του και να αντιμετωπίσει τους Templars του σήμερα. Πώς σας φάνηκε το πρώτο trailer της ταινίας;

Το Assassin’s Creed θα προβληθεί τον Δεκέμβριο!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar