Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Το πρώτο official trailer της συνέχειας του εκπληκτικού animation «Ψάχνοντας τον Νέμο» που συγκίνησε μικρούς και μεγάλους, έφτασε επιτέλους και υπόσχεται άλλη μια τρελή περιπέτεια. Το «Finding Dory» όπως καταλάβατε θα έχει πρωταγωνίστρια το αγαπημένο μας μπλε ψαράκι, που ξεχνά αρκετά εύκολα και γρήγορα σχεδόν τα πάντα και θα επικεντρώνεται στην προσπάθεια της να βρει τη χαμένη της οικογένεια. Σε αυτήν την αναζήτηση της θα επανασυνδεθεί με τους αγαπημένους της φίλους και θα μπλέξει σε νέες περιπέτειες, όπου θα μάθει την αληθινή σημασία της οικογένειας.

Το animation της Disney και Pixar που έκανε μεγάλη επιτυχία το 2003, επιστρέφει μετά από 13 ολόκληρα χρόνια και μαζί του επιστρέφουν και οι άνθρωποι που είχαν δανείσει και τις φωνές τους, όπως η Ellen DeGeneres στο ρόλο της Dory και ο Albert Brooks στο ρόλο του Marlin. Επίσημη ημερομηνία προβολής στην Ελλάδα του Finding Dory ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά στην Αμερική θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, οπότε κάπου εκεί θα υπολογίζουμε και εμείς. Ανυπομονούμε!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar