Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Όταν πρωτοακούσαμε για το περίφημο reunion της σειράς «Friends» για ένα Special Event, όλοι περιμέναμε να δούμε τους πρωταγωνιστές να υποδύονται για άλλη μια φορά τους αγαπημένους μας χαρακτήρες της σειράς που όλοι αγαπήσαμε. Βέβαια ο Matthew Perry, δηλαδή ο Chandler, όταν ανακοίνωσε ότι δεν θα παραβρεθεί στο event λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, μας είχε προϊδεάσει λέγοντας πως «δεν πρόκειται για ένα reunion όπως το φαντάζεστε όλοι».

Τελικά ο Perry είχε δίκιο, καθώς στο special αυτό επεισόδιο που προβλήθηκε χθες από το κανάλι NBC, τα υπόλοιπα πέντε μέλη της σειράς βρέθηκαν ξανά μετά από 12 χρόνια στον ίδιο χώρο, για μία σχεδόν 15λεπτη συνέντευξη όπου τους ρωτήθηκαν διάφορα πράγματα που αφορούσαν τη σειρά. Κατά τη διάρκεια έβλεπαν και τις πιο αστείες σκηνές που είχαν γυρίσει και όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, η συγκίνηση αλλά και η χαρά στα πρόσωπα τους ήταν μεγάλη.

Σίγουρα πάντως όλοι μας θα θέλαμε να δούμε τα αγαπημένα μας «Φιλαράκια» να υποδύονται για έστω μία και τελευταία φορά τους χαρακτήρες τους, αλλά μόνο το γεγονός ότι τους ξαναείδαμε μαζί μετά από τόσο καιρό ήταν αρκετό. Υπενθυμίζουμε ότι το επεισόδιο έγινε προς τιμήν του σκηνοθέτη Jack Burrows, ο οποίος συμπλήρωσε τα 1000 επεισόδια της καριέρας του και στο event πήραν μέρος και μέλη άλλων κωμικών σειρών που έχει συνεργαστεί όπως Taxi, Cheers, Frasier, Will & Grace, The Big Bang Theory και Mike & Molly.

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar