Δείτε το teaser trailer της νέας σειράς Star Trek!

Αρκετό καιρό πριν την μεγάλη πρεμιέρα της και εντελώς αιφνιδιαστικά, το κανάλι CBS παρουσίασε το καινούργιο logo και το πρώτο teaser τρέιλερ της νέας σειράς της «Star Trek«. Στο μίνι βίντεο μπορεί να μην μαθαίνουμε πληροφορίες για το σενάριο της σειράς ή για το ποια χρονική στιγμή θα διαδραματίζεται, αλλά μας παρουσιάζει όλα τα στοιχεία που πρόκειται να παρακολουθήσουμε. Με λίγα λόγια η σειρά «Star Trek» μας υπόσχεται νέα πληρώματα, νέους κακούς, νέους ήρωες και νέους κόσμους!

Όπως αναφέραμε και πριν, πληροφορίες για το ποια χρονική περίοδο θα κινηθεί η σειρά, ποιους χαρακτήρες θα αφορά και αν θα σχετίζεται καθόλου με τις ταινίες, ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά. Η επίσημη σύνοψη πάντως αναφέρει πως: «Το ολοκαίνουργιο Star Trek θα εισάγει νέους χαρακτήρες που θα αναζητήσουν νέους κόσμους και νέους πολιτισμούς, ενώ επίσης θα διερευνά τα δραματικά και σύγχρονα θέματα που έχουν την υπογραφή του franchise από την έναρξη του το 1966«.

Η σειρά «Star Trek» θα ξεκινήσει την παραγωγή της το Φθινόπωρο, ενώ η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο του 2017!

Μπες στη Facebook παρέα μας!

Σου άρεσε; Κοινοποίησε το!
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz