Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Αρκετό καιρό πριν την μεγάλη πρεμιέρα της και εντελώς αιφνιδιαστικά, το κανάλι CBS παρουσίασε το καινούργιο logo και το πρώτο teaser τρέιλερ της νέας σειράς της «Star Trek«. Στο μίνι βίντεο μπορεί να μην μαθαίνουμε πληροφορίες για το σενάριο της σειράς ή για το ποια χρονική στιγμή θα διαδραματίζεται, αλλά μας παρουσιάζει όλα τα στοιχεία που πρόκειται να παρακολουθήσουμε. Με λίγα λόγια η σειρά «Star Trek» μας υπόσχεται νέα πληρώματα, νέους κακούς, νέους ήρωες και νέους κόσμους!

Όπως αναφέραμε και πριν, πληροφορίες για το ποια χρονική περίοδο θα κινηθεί η σειρά, ποιους χαρακτήρες θα αφορά και αν θα σχετίζεται καθόλου με τις ταινίες, ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά. Η επίσημη σύνοψη πάντως αναφέρει πως: «Το ολοκαίνουργιο Star Trek θα εισάγει νέους χαρακτήρες που θα αναζητήσουν νέους κόσμους και νέους πολιτισμούς, ενώ επίσης θα διερευνά τα δραματικά και σύγχρονα θέματα που έχουν την υπογραφή του franchise από την έναρξη του το 1966«.

Η σειρά «Star Trek» θα ξεκινήσει την παραγωγή της το Φθινόπωρο, ενώ η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο του 2017!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar