Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Μετά από τέσσερις επιτυχημένες ταινίες, η «Εποχή των Παγετώνων» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και έχει σκοπό να μας προσφέρει για άλλη μια φορά μια τρελή περιπέτεια. Ο λόγος για το ερχόμενο «Ice Age: Collision Course», όπου οι αγαπημένοι μας ήρωες Manny, Diego και Sid θα μπλέξουν σε μια τρομερή περιπέτεια και θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν ξανά τα σπίτια τους, με σκοπό να επιβιώσουν από τις μεγάλες κοσμικές καταστροφές που συμβαίνουν στην Γη. Φυσικά ο υπαίτιος των μεγάλων αυτών καταστροφών, δεν είναι άλλος από το ξεκαρδιστικό σκιουράκι Scrat, ο οποίος από τη μανία του να βρει το αγαπημένο του βελανίδι, θα βρεθεί στο διάστημα (ότι να ναι 😛 ) και θα θέσει κατά λάθος μια σειρά κοσμικών γεγονότων που θα μεταβάλλουν την Γη.

Κυκλοφόρησε μάλιστα και το τελικό trailer της ταινίας, στο οποίο μπορούμε να δούμε όλους τους αγαπημένους μας ήρωες, αλλά και την εμφάνιση νέων χαρακτήρων και την επιστροφή παλιών. Φυσικά το τρομερό animation των δημιουργών με τα πανέμορφα και φωτεινά χρώματα είναι αυτό που ξεχωρίζει, αλλά τι μας νοιάζει εφόσον θα δούμε ξανά τον Scrat και τους υπόλοιπους να μας χαρίζουν άφθονες στιγμές γέλιου. Ετοιμαστείτε λοιπόν μικροί και μεγάλοι καθώς τον Ιούλιο έρχεται το «Ice Age: Collision Course» και ο Scrat έχει σκοπό να ξεπεράσει αρκετά τα όρια!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar