Αφού μας γέμισαν τα μυαλά με ένα σωρό teaser trailers που υπόσχονταν αρκετά, έφτασε επιτέλους η ώρα να παρακολουθήσουμε το πλήρης trailer της τέταρτης season της καταπληκτικής σειράς House of Cards, το οποίο υπόσχεται ακόμα περισσότερα. Το πολιτικό θρίλερ με πρωταγωνιστή τον συγκλονιστικό Kevin Spacey ως Frank Underwood, τον πολιτικό δηλαδή που κατάφερε μέσω της πονηριάς του και του αδίστακτου χαρακτήρα του να φτάσει μέχρι να γίνει και Πρόεδρος της Αμερικής.

Η τέταρτη season της σειράς θα συνεχίσει να παρουσιάζει τον ανελέητο αγώνα του ζεύγους Frank και Claire Underwood για δύναμη και εξουσία, δίνοντας μάχη με όποιον σταθεί στο δρόμο τους, πολεμώντας ακόμα και μεταξύ τους. Η τέταρτη season θα περιλαμβάνει 13 επεισόδια τα οποία θα είναι όλα διαθέσιμα για streaming από το Netflix στις 4 Μαρτίου.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar