Δείτε το trailer της animation ταινίας Angry Birds!

To πασίγνωστο mobile game με πρωταγωνιστές τα τσαντισμένα πτηνά έρχεται επιτέλους στη μεγάλη οθόνη και όπως βλέπουμε από το trailer παρακάτω πρόκειται να χαρίσει άφθονο γέλιο σε μικρούς αλλά και μεγάλους. Η ταινία θα έχει τίτλο «The Angry Birds Movie» και επιτέλους θα μας εξηγήσει για ποιο λόγο τα διάσημα πτηνά είναι πάντοτε θυμωμένα.

Το φιλμ θα μας παρουσιάσει τα Angry Birds τα οποία ζούνε σε ένα μικρό παράδεισο, όπου βασιλεύει η ειρήνη και η ευτυχία. Όλα όμως θα αλλάξουν όταν θα μάθουν για την επικείμενη άφιξη των Bad Piggies, οι οποίοι έχουν επικεφαλή τον βασιλιά των χοίρων Leonard. Την ειρήνη των Angry Birds θα αναλάβουν να υπερασπιστουν τρία ασυνήθιστα και ζωηρά πτηνά, ο Red (Jason Sudeikis) ο Chuck (Josh Gad) και ο Bomb (Danny McBride), όπου θα ενώσουν τις δυνάμεις για να ανακαλύψουν το τρομερό σχέδιο των Bad Piggies.

Στο animation φιλμ επίσης ακούγονται και οι φωνές των Bill Hader, Maya Rudolph και του Peter Dinklage του «Game of Thrones» και θα προβληθεί στη χώρα μας στις 12 Μαΐου.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!