Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Τα τελευταία χρόνια ο Gary Oldman έχει αποδείξει πως είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς όλων των εποχών και μάλιστα ένας που καταφέρνει να κάνει τις καλύτερες μεταμορφώσεις για τις ανάγκες ενός ρόλου. Σύντομα ο ηθοποιός θα μας χαρίσει άλλη μία τρομερή μεταμόρφωση και φυσικά ερμηνεία, στη νέα ταινία «Darkest Hour» όπου θα υποδύθεί τον Άγγλο ηγέτη Winston Churchill!

Δείτε τον αγνώριστο Gary Oldman για την ταινία Darkest Hour!

Η ταινία διαδραματίζεται κατά τη περίοδο του B’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπου μετά την κατάκτηση της Γαλλίας από τους Γερμανούς Ναζί, η Αγγλία έχει μείνει μόνη της για να τους αντιμετωπίσει. Οι φοβερές όμως πολιτικές και ηγετικές ικανότητες του Churchill θα αλλάξουν τα δεδομένα, καθώς αποτελεί ένα από τα ονόματα που έπαιξαν τον μεγαλύτερο ρόλο για την ήττα των Ναζί και για αυτό μάλιστα του έδωσαν και το όνομα «Ο Πατέρας της Νίκης».

Δείτε τον αγνώριστο Gary Oldman για την ταινία Darkest Hour!

Ήδη πάντως πολλοί μιλούν πως ο Oldman ίσως καταφέρει να κατακτήσει και το πρώτο του βραβείο Όσκαρ με αυτόν τον ρόλο και σκεφτείτε πως ακόμα δεν έχουμε δει τρέιλερ. Το Darkest Hour θα προβληθεί στις 24 Νοεμβρίου του 2017!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για