Διαγραφή Google+ λογαριασμού

Η Google δεν κατάφερε να πείσει κανέναν με το Κοινωνικό της Δίκτυο, με αποτέλεσμα πολλοί να κάνουν διαγραφή Google+ λογαριασμού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τι πρέπει να γνωρίζω πριν διαγράψω τον Google+ λογαριασμό μου;

Αρχικά, θα πρέπει να γνωρίζετε πως η διαγραφή Google+ λογαριασμού είναι άμεση και οριστική. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο email για να ξανά δημιουργήσετε λογαριασμό, όμως τα προσωπικά σας στοιχεία, οι δημοσιεύσεις σας, κλπ, δε θα επιστρέψουν. Θα ξεκινήσετε και πάλι από το μηδέν.

Με τη διαγραφή του λογαριασμού σας χάνετε πολλές από τις προσωπικές πληροφορίες σας, όπως τα +1 σας, τις αναρτήσεις σας, τις συλλογές σας, τα σχόλια σας, κλπ. Οι φωτογραφίες του λογαριασμού σας διατηρούνται μέσω του Picasa, καθώς και οι κύκλοι σας μέσω των Google επαφών.

Αν θέλετε να κρατήσετε αντίγραφο των πληροφοριών του λογαριασμού σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω της υπηρεσίας Takeout.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως αν και διαγράφεται ο Google+ λογαριασμός, ο Google λογαριασμός παραμένει ενεργός, δηλαδή υπηρεσίες όπως οι Gmail, YouTube, Hangouts, Google Talk, κλπ, δεν επηρεάζονται. Μονάχα στην περίπτωση του YouTube, αν έχετε συνδέσει τον Google+ λογαριασμό σας, τότε με τη διαγραφή του θα επιστρέψετε στο παλιό username που είχατε στο YouTube.

Τέλος, όσον αφορά τις σελίδες τις οποίες διαχειρίζεστε, αυτές θα παραμείνουν υπό τη διαχείριση σας και μετά τη διαγραφή του Google+ λογαριασμού σας, ενώ στην περίπτωση των κοινοτήτων αυτές διαγράφονται αν δεν μεταβιβάσετε πρώτα τη διαχείριση τους σε άλλον χρήστη.

Διαφήμιση

Πώς κάνω οριστική διαγραφή Google+ λογαριασμού;

1. Πατήστε το πλήκτρο:
Διαγραφή Google+

Διαφήμιση

Διαγραφή Google+ λογαριασμού

2. Στη νέα σελίδα, επιλέξτε το πλαίσιο το οποίο απαιτείται για τη διαγραφή, δείχνοντας πως κατανοείτε τις συνέπειες της ενέργειας σας.

3. Τέλος, πατήστε την επιλογή «Διαγραφή».

Αν όλα πήγαν καλά, τότε ο λογαριασμός σας θα έχει διαγραφεί οριστικά και το μήνυμα «Διαγράψατε επιτυχώς το λογαριασμό σας στο Google+» θα το επιβεβαιώνει.

Αν θέλετε μπορείτε να επιλέξετε αιτία αποχώρησης, αν και δεν είναι υποχρεωτικό, αφού ο λογαριασμός σας έχει διαγραφεί και μπορείτε να αποχωρήσετε πλέον από τη σελίδα.

Διαφήμιση

Περισσότεροι σχετικοί τεχνολογικοί οδηγοί

Σχόλια & Απορίες

Στη φόρμα σχολίων παρακάτω μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας για τον παραπάνω οδηγό τεχνολογίας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Διαφήμιση

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

ΠΗΓΗΚέντρο Βοήθειας
Απ'όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντοτε googl-αρα για να ξεπεράσω τεχνολογικά εμπόδια που μου εμφανίζονταν. Κάπως έτσι έμαθα πολλά για τους υπολογιστές, το ίντερνετ, τα κινητά, κλπ. Ψάχνοντας και μόνο. Τώρα, ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας όσα περισσότερα μπορώ μέσω απλών τεχνολογικών οδηγών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz