Αν αισθάνεστε πως το LinkedIn δε σας προσφέρει τίποτα πλέον, τότε υπάρχει η επιλογή για διαγραφή LinkedIn λογαριασμού.

Τι πρέπει να γνωρίζω πριν διαγράψω τον LinkedIn λογαριασμό μου;

Αρχικά, θα πρέπει να γνωρίζετε πως  με την ολοκλήρωση της διαδικασίας παρακάτω ο λογαριασμός σας στο επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο διαγράφεται άμεσα και δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο για την επιστροφή σας.

Με τη διαγραφή λογαριασμού χάνονται όλες οι προσωπικές πληροφορίες του λογαριασμού σας, όπως οι επαφές σας, τα endorsements που έχετε λάβει και δώσει, τα recommendations που έχετε λάβει και δώσει, τα μηνύματα σας, κλπ.

Μετά τη διαγραφή, ο λογαριασμός σας ίσως είναι ακόμη ορατός για κάποιο διάστημα στις μηχανές αναζήτησης, αν και ο σύνδεσμος θα οδηγεί σε σελίδα χωρίς περιεχόμενο.

Τέλος, αφού περάσουν 24 ώρες από το κλείσιμο του λογαριασμού σας, μπορείτε να ξανά χρησιμοποιήσετε τους email λογαριασμούς που χρησιμοποιούσατε για να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό.

Πώς να κρατήσω αντίγραφο λογαριασμού στο LinkedIn;

1. Πατήστε το πλήκτρο:
Ρυθμίσεις LinkedIn

LinkedIn backup

2. Επιλέξτε μια εκ των επιλογών «Fast file only» ή «Fast file plus other data».

Στην πρώτη περίπτωση, το αρχείο στέλνεται μέσα σε περίπου 10 λεπτά και περιέχει συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως συνδέσεις, επαφές, recommendations, μηνύματα και πληροφορίες λογαριασμού.

Στην δεύτερη περίπτωση, το αρχείο στέλνεται μέσα σε περίπου 24 ώρες και περιέχει όλες τις πληροφορίες λογαριασμού.

3. Πατήστε την επιλογή «Request archive».

LinkedIn backup

4. Στο πλαίσιο που θα εμφανιστεί, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης στο πεδίο «Password».

5. Τέλος, πατήστε την επιλογή «Done».

Πώς κάνω οριστική διαγραφή LinkedIn λογαριασμού;

1. Πατήστε το πλήκτρο:
Διαγραφή LinkedIn

Διαγραφή LinkedIn λογαριασμού

2. Επιλέξτε έναν από τους λόγους για τον οποίον αποχωρείτε από το επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή «Next».

Διαγραφή LinkedIn λογαριασμού

4. Στη νέα σελίδα, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας στο πεδίο «Password».

5. Επιλέξτε το πλαίσιο αν επιθυμείτε να μη δέχεστε μελλοντικά emails από το LinkedIn.

6. Πατήστε την επιλογή «Close account».

Διαγραφή LinkedIn λογαριασμού

Αν όλα πήγαν καλά, τότε το μήνυμα «We’ve closed your account.» θα εμφανιστεί στην οθόνη σας και θα έχετε αποσυνδεθεί.

Μπορώ να επανενεργοποιήσω τον LinkedIn λογαριασμό μου;

Σύμφωνα με το Κέντρο Βοήθειας του Κοινωνικού Δικτύου, υπάρχει ένα περιθώριο 20 ημερών μέσα στο οποίο μπορεί να γίνει επανενεργοποίηση του λογαριασμού, κάνοντας απλά μια σύνδεση.

Βέβαια, ο νέος με τον παλιό λογαριασμό δε θα είναι ίδιοι, καθώς θα λείπουν τα εξής:

  • Endorsements και recommendations
  • Αγνοημένα ή σταλμένα αιτήματα σύνδεσης
  • Followings (Influencers, Companies, etc.)
  • Group memberships

Περισσότεροι σχετικοί τεχνολογικοί οδηγοί

Σχόλια & Απορίες

Στη φόρμα σχολίων παρακάτω μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας για τον παραπάνω οδηγό τεχνολογίας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

ΠΗΓΗΚέντρο Βοήθειας
Απ'όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντοτε googl-αρα για να ξεπεράσω τεχνολογικά εμπόδια που μου εμφανίζονταν. Κάπως έτσι έμαθα πολλά για τους υπολογιστές, το ίντερνετ, τα κινητά, κλπ. Ψάχνοντας και μόνο. Τώρα, ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας όσα περισσότερα μπορώ μέσω απλών τεχνολογικών οδηγών.

Αφήστε το σχόλιό σας

1 Σχόλιο σε "Βήμα βήμα η οριστική διαγραφή ενός LinkedIn λογαριασμού"

Ενημέρωση για
avatar
Ταξινόμηση κατά:   νεότερα | παλαιότερα | περισσότερο βαθμολογημένα
alma libre
Αναγνώστης
alma libre

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΛΛΑΓΕ ΤΟ ΝΟΟΥΤ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΓΛΩΣΣΑς ΜΕ ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΗΜΑ 4 ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΓΙ ΑΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ

wpDiscuz