Στον οδηγό αυτό θα ασχοληθούμε με τη διαγραφή WhatsApp λογαριασμού, επιτρέποντας σας να αποχωριστείτε πλήρως την εφαρμογή.

Τι πρέπει να γνωρίζω πριν διαγράψω τον WhatsApp λογαριασμό μου;

Αρχικά, πρέπει να γνωρίζετε πως η διαγραφή λογαριασμού είναι άμεση και δεν υπάρχει επιστροφή.

Με τη διαγραφή λογαριασμού αφαιρείστε από τις λίστες επαφών των φίλων σας και από όλες τις ομαδικές συνομιλίες στις οποίες συμμετέχετε, διαγράφεται το ιστορικό μηνυμάτων και κλήσεων από τη συσκευή σας και χάνονται όλες οι προσωπικές πληροφορίες σας στην εφαρμογή.

Αν κάτι μπορείτε να σώσετε πριν αποχωρήσετε οριστικά από τη messenger υπηρεσία, αυτά είναι τα μηνύματα από τις -ατομικές και ομαδικές- συνομιλίες σας.

Πώς να κρατήσω αντίγραφο των WhatsApp μηνυμάτων μου;

WhatsApp backup λογαριασμού

1. Πατήστε το εικονίδιο WhatsApp icon στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης.

2. Στο μενού που θα εμφανιστεί, επιλέξτε «Ρυθμίσεις».

WhatsApp backup λογαριασμού

3. Στο νέο μενού, επιλέξτε «Συνομιλίες».

4. Στο σημείο αυτό, μπορείτε να επιλέξετε είτε «Αντίγραφο συνομιλίας» είτε «Ιστορικό συνομιλιών».

Στην πρώτη περίπτωση, μπορείτε να κρατήσετε αντίγραφο του ιστορικού σας στη συσκευή σας και μέσω της cloud υπηρεσίας Google Drive, έτσι ώστε να το επαναφέρετε με νέα δημιουργία λογαριασμού στο WhatsApp.

Στη δεύτερη περίπτωση, μπορείτε να κάνετε «αποστολή συνομιλίας με email» και να επιλέξετε να στείλετε συγκεκριμένες συνομιλίες στο email σας με τη μορφή αρχείου .txt (ανοίγει με το απλό σημειωματάριο), έτσι ώστε να τις διαβάσετε όποτε επιθυμείτε.

Πώς κάνω οριστική διαγραφή WhatsApp λογαριασμού;

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε σε Android συσκευή, παρόλα αυτά είναι όμοια και σε iPhone.

Διαγραφή WhatsApp λογαριασμού

1. Πατήστε το εικονίδιο WhatsApp icon στο πάνω δεξί μέρος της εφαρμογής.

2. Στο μενού που θα εμφανιστεί πατήστε την επιλογή «Ρυθμίσεις».

Διαγραφή WhatsApp λογαριασμού

3. Στο νέο μενού επιλογών πατήστε «Λογαριασμός».

4. Στη συνέχεια πατήστε «Διαγραφή λογαριασμού».

Διαγραφή WhatsApp λογαριασμού

5. Στο βήμα αυτό πληκτρολογήστε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιείτε στο WhatsApp στο πεδίο «τηλέφωνο».

6. Πατήστε στο τέλος την επιλογή «ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ».

7. Στην επόμενη οθόνη πατήστε ξανά την επιλογή «ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ».

Διαγραφή WhatsApp λογαριασμού

8. Τελευταίο βήμα, επιβεβαιώστε την διαγραφή πατώντας για άλλη μια φορά την επιλογή «ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ».

Αν όλα πήγαν καλά, τότε ο λογαριασμός σας θα αποσυνδεθεί από την εφαρμογή, θα επιστρέψετε στην αρχική οθόνη και για λίγο χρονικό διάστημα θα δείτε το μήνυμα «Ο λογαριασμός σας WhatsApp έχει διαγραφεί.».

Μπορώ να επανενεργοποιήσω τον WhatsApp λογαριασμό μου;

Μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσετε ξανά λογαριασμό με τον ίδιο αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Φυσικά, θα πρέπει να εισάγετε ξανά τις προσωπικές πληροφορίες σας και το ιστορικό μηνυμάτων και κλήσεων θα είναι κενό, εκτός κι αν έχετε κρατήσει αντίγραφο των μηνυμάτων σας και το εισάγετε κατά τη δημιουργία λογαριασμού.

Περισσότεροι σχετικοί τεχνολογικοί οδηγοί

Σχόλια & Απορίες

Στη φόρμα σχολίων παρακάτω μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας για τον παραπάνω οδηγό τεχνολογίας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

ΠΗΓΗΚέντρο Βοήθειας
Απ'όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντοτε googl-αρα για να ξεπεράσω τεχνολογικά εμπόδια που μου εμφανίζονταν. Κάπως έτσι έμαθα πολλά για τους υπολογιστές, το ίντερνετ, τα κινητά, κλπ. Ψάχνοντας και μόνο. Τώρα, ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας όσα περισσότερα μπορώ μέσω απλών τεχνολογικών οδηγών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz