Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

SPOILER ALERT!!!

Ο Doctor Strange είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες που θα προβληθούν το 2016 και όπως είναι λογικό όλοι την περιμένουμε πως και πως. Με τις πρώτες κριτικές να είναι αρκετά θετικές, ο σκηνοθέτης της ταινίας Scott Derrickson μίλησε σε συνέντευξη του στο IGN και μας έδωσε μια ιδέα για το τι πρόκειται να δούμε, αλλά και μία ενδιαφέρουσα πληροφορία για τον πρωταγωνιστή Benedict Cumberbatch, ο οποίος όπως φαίνεται δεν υποδύεται μόνο τον Doctor Strange, αλλά έχει και δεύτερο ρόλο!

Doctor Strange: Δείτε τον δεύτερο χαρακτήρα που παίζει ο Benedict Cumberbatch!

Σύμφωνα λοιπόν με τον Derrickson, ο Cumberbatch υποδύεται και τον δεύτερο κακό της ταινίας, ο οποίος έχει όνομα Dormammu και είναι ένας CG χαρακτήρας, στον οποίο ο ηθοποιός έχει δανείσει την φωνή του. Άρα μπορεί στα trailers και τα tv spots να βλέπουμε τον χαρακτήρα Kaecilius του Mads Mikkelsen ως κεντρικό κακό της υπόθεσης, αλλά όπως φαίνεται ο Dormammu είναι η πραγματική απειλή.

Doctor Strange: Δείτε τον δεύτερο χαρακτήρα που παίζει ο Benedict Cumberbatch!

Όσον αφορά τώρα τον Cumberbatch, είναι η δεύτερη φορά που επιχειρεί να δανείσει τη φωνή του σε CG χαρακτήρα, με πρώτη φυσικά να είναι ο δράκος Smaug στην τριλογία του Peter Jackson, The Hobbit και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα τα πάει εδώ.

Το Doctor Strange θα προβληθεί στη χώρα μας στις 27 Οκτωβρίου!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για