Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο διάσημος σκηνοθέτης/σεναριογράφος/παραγωγός Quentin Tarantino μίλησε για τα μελλοντικά του πλάνα και για πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Μετά το αρκετά επιτυχημένο «The Hateful Eight«, δηλαδή το όγδοο φιλμ του κινηματογραφιστή, ο Tarantino δήλωσε πως το δέκα είναι τυχερός αριθμός και σχεδιάζει να σταματήσει στις δέκα ταινίες.

Δύο ταινίες ακόμα και τέλος λέει ο Quentin Tarantino!

Φυσικά αυτή η δήλωση δεν θα λέγαμε πως μπορεί να είναι και καθοριστική, καθώς μην ξεχνάμε πως τις δύο ταινίες Kill Bill ο Tarantino τις μετρά ως μία, κάτι που σημαίνει πως αν ισχύουν οι φήμες περί τρίτης συνέχειας της σειράς, επίσης δεν θα μετρήσει. Γενικά ο Tarantino έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να μετρά τις ταινίες του, καθώς το πρώτο του φιλμ «My Best Friend’s Birthday» δεν είναι στη λίστα του με τις μέχρι στιγμής 8, άρα το γεγονός ότι δηλώνει ότι θα σταματήσει στις 10, δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν θα ξαναδούμε πουθενά το όνομα του είτε σε ταινία ή και γιατί όχι σε σειρά (βλέπε CSI: Crime Scene Investigation).

Τέλος, ο Tarantino μίλησε επίσης και για τον αγαπημένο του χαρακτήρα που έχει γράψει μέχρι στιγμής, που δεν είναι άλλος από τον Hans Landa που υποδύθηκε εξαιρετικά ο Christoph Waltz στην ταινία «Άδοξοι Μπάσταρδοι«.

Δύο ταινίες ακόμα και τέλος λέει ο Quentin Tarantino!

Άραγε ποιες θα είναι οι επόμενες δύο ταινίες του Tarantino; Θα είναι το Kill Bill 3, άλλο ένα Western ή μήπως η δήλωση για τον Hans Landa σημαίνει την επιθυμία του για standalone ταινία με πρωταγωνιστή τον συγκεκριμένο χαρακτήρα; Εδώ που τα λέμε όταν μιλάμε για έναν τόσο εκκεντρικό άνθρωπο, όλα μπορούμε να τα περιμένουμε!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar