Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Hugh Jackman έρχεται φέτος τον Μάρτιο για να προσφέρει έντονες συγκινήσεις και να μας αποδείξει πως αν παλέψεις πολύ για κάτι που αγαπάς, θα καταφέρεις να το κάνεις πραγματικότητα. Η ταινία είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και περιγράφει τη ζωή του Michael Edwards, ή αλλιώς «Eddie the Eagle» όπως ήταν το παρατσούκλι του, ο οποίος παρά τις αντιρρήσεις όλων, πίστεψε στα όνειρα του και κατάφερε να γράψει ιστορία με τη συμμετοχή του στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1988, στο άθλημα του Ski-Jumping. Φυσικά δεν θα το καταφέρει μόνος, αλλά θα έχει τη βοήθεια του χαρισματικού και εκκεντρικού προπονητή Bronson Peary, ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τον Michael.

Με πρωταγωνιστές τους Taron Egerton που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή στο «Kingsman the Secret Service» και τον μεγάλο Hugh Jackman στο ρόλο του προπονητή, το φιλμ όπως βλέπουμε και από το trailer παρακάτω υπόσχεται έντονες στιγμές. Τη σκηνοθεσία την έχει αναλάβει ο Dexter Fletcher, που πρωταγωνιστούσε στην ταινία «Δυο Καπνισμένες Κάνες» και θα προβληθεί στη χώρα μας στις 31 Μαρτίου.

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar