Έφτασε επιτέλους το πρώτο official trailer της reboot ταινίας «Ghostbusters», το οποίο όπως θα δείτε παρακάτω θα μας προκαλέσει άφθονο γέλιο και μια ακόμα τρελή περιπέτεια. Οι αγαπημένοι μας κυνηγοί φαντασμάτων επιστρέφουν μετά από τόσα χρόνια στη μεγάλη οθόνη, αλλά αυτή τη φορά η ομάδα έχει γυναικείο χαρακτήρα. Ο λόγος για τις πρωταγωνίστριες μας Leslie Jones, Melissa McCarthy, Kate McKinnon και Kristen Wiig, οι οποίες αφού ανακαλύπτουν πως φαντάσματα εισβάλουν στην πόλη Μανχάταν, αποφασίζουν να δημιουργήσουν μια ειδική ομάδα και να σώσουν τον κόσμο από τα δαιμόνια πλάσματα.

Η πρώτη ταινία Ghostbusters είχε κυκλοφορήσει το 1984 με το αχτύπητο cast των Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis, Ernie Hudson και Rick Moranis και είχε προσφέρει άφθονο γέλιο με τα άλλες φορές ξεκαρδιστικά και άλλες φορές τρομακτικά φαντάσματα. Το sequel που ακολούθησε το 1989 ήταν επίσης επιτυχημένο, αλλά στη συνέχεια κυκλοφόρησαν και άλλες ταινίες με άλλο cast που καλύτερα να διαγραφθούν από τη μνήμη μας.  Η νέα ταινία σίγουρα έχει σκοπό να ακολουθήσει τη μεγάλη επιτυχία της αρχικής ταινίας και φήμες λένε πως ίσως δούμε και μέλη από το original cast του 1984. To Ghostbusters θα προβληθεί στην Αμερική τον Ιούνιο, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία προβολής στη χώρα μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar