Αφού ακούσαμε τις απόψεις των πρωταγωνιστών του Game of Thrones για το ποιος πιστεύουν και θέλουν να καθίσει στον Σιδερένιο Θρόνο και να κυβερνήσει το Westeros, ήρθε η ώρα να δώσεις τη δική σου ψήφο για το ποιος θέλεις εσύ να νικήσει στο τέλος.

Ψήφισε ποιος θέλει να κατακτήσει τον Σιδερένιο Θρόνο του Game of Thrones!

Το κανάλι HBO δημοσίευσε τη νέα του καμπάνια με τίτλο The GoT Party, το οποίο έχει τη μορφή εκλογών και ο καθένας έχει το δικαίωμα να μπει και να ψηφίσει ποιος από τους τέσσερις προτεινόμενους χαρακτήρες της σειράς θα γίνει ο νέος βασιλιάς του Westeros. Οι υποψήφιοι για τον θρόνο είναι οι Daenerys Targaryen, John Snow, Cersei Lannister και ο Petyr Baelsih και η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι 1 Σεπτέμβρη, όπου θα ανακοινωθεί και ο μεγάλος νικητής.

Δώσε τη δική σου ψήφο εδώ!

Εγγραφή σε email Newsletter>

Πες το και στους φίλους σου 😉
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!