Επίσημα επτά τα επεισόδια της Season 7 του Game of Thrones!

0
Επίσημα επτά τα επεισόδια της Season 7 του Game of Thrones!
Πες το και στους φίλους σου 😉

Οι δημιουργοί του Game of Thrones είχαν από καιρό ανακοινώσει πως η έβδομη season της σειράς θα έχει για πρώτη φορά λιγότερα από 10 επεισόδια όπως μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια. Με το κανάλι HBO τότε να μην παίρνει θέση και λέγοντας μόνο πως υποστηρίζει κάθε απόφαση των δημιουργών, πλέον ανακοινώνουν επίσημα πως η έβδομη season θα περιλαμβάνει 7 επεισόδια και πως θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο Καλοκαίρι του 2017, αντί για Απρίλιο που γινόταν πάντα!

Πέρα όμως από αυτά, το HBO επίσης ανακοίνωσε πως τα γυρίσματα της νέας season θα ξεκινήσουν όταν χειμωνιάσει καλά ο καιρός, καθώς και στην σειρά έχει έρθει ο πολυαναμενόμενος Χειμώνας και πως τα γυρίσματα θα γίνουν στην Βόρεια Ιρλανδία, στην Ισπανία και στην Ισλανδία.

Μπορεί η είδηση πως θα δούμε του χρόνου επτά αντί για δέκα επεισόδια Game of Thrones να μην ικανοποιεί και τόσο τους φανς, αλλά για να λέμε την αλήθεια, καλύτερα να κερδίσουν χρόνο και να δημιουργήσουν πιο ποιοτικά επεισόδια, παρά να πιεστούν και να είναι μη ικανοποιητικά!

Πες το και στους φίλους σου 😉
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here