Έρχεται η spinoff ταινία της Harley Quinn!
Πες το και στους φίλους σου 😉

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε το trailer της ερχόμενης ταινίας «Suicide Squad«, όλοι συνειδητοποιήσαμε πως δεν θα είναι ο Joker (Jared Leto) εκείνος που θα κλέψει την παράσταση, αλλά φυσικά η Harley Quinn που την υποδύεται η καταπληκτική Margot Robbie (The Wolf of Wall Street). Και επειδή η Warner Bros δεν φημίζεται για εταιρία που αφήνει ευκαιρίες να χαθούν, λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του Suicide Squad, κάνει ήδη τα σχέδια της για την κυκλοφορία ταινίας με πρωταγωνίστρια την εκκεντρική αντιήρωα Harley Quinn!

Έρχεται η spinoff ταινία της Harley Quinn!

Σύμφωνα με το site «The Hollywood Reporter«, η Warner Bros δεν θα στοχεύσει σε μια solo ταινία που θα κεντρίζει μόνο στην Harley Quinn, αλλά θα περιλαμβάνει και άλλες γυναικείες παρουσίες, με τα ονόματα των ηρωίδων Batgirl και Birds of Prey να έχουν ήδη ακουστεί. Επίσης πολύ ενδιαφέρον αποτελεί το γεγονός ότι η Robbie θα αναλάβει και την παραγωγή της ταινίας, ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί πως το σενάριο της ταινίας το έχει αναλάβει γυναίκα, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα το όνομα της.

Βέβαια η Warner ακόμα δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το νέο φιλμ, προφανώς επειδή περιμένει πως θα πάει το Suicide Squad και καλά κάνει έπειτα τις κακές κριτικές του «Batman V Superman: Dawn of Justice«. Μόνο όμως το γεγονός ότι κάνει από τώρα σχέδια αποδεικνύει την αισιοδοξία της, οπότε η επίσημη ανακοίνωση αποτελεί θέμα χρόνου!

Πες το και στους φίλους σου 😉
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!