Το έχετε παρατηρήσει και εσείς πως τα τελευταία χρόνια έχει γίνει της μόδας κάθε γνωστή και πετυχημένη ταινία να μετατρέπεται σε τηλεοπτική σειρά. Με τις σειρές «Φονικό Όπλο» και «Εξορκιστής» να έκαναν πρεμιέρα και οι κλασικές ταινίες «Αρπαγή» και «Πληροφοριοδότης» να έρχονται στο άμεσο μέλλον, άλλη μια κερδοφόρα ταινία που έρχεται στη μικρή οθόνη, είναι η σειρά ταινιών «The Purge».

Έρχεται η τηλεοπτική σειρά The Purge!

Η είδηση έγινε γνωστή από τον δημιουργό των ταινιών, James DeMonaco, ο οποίος όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή του στο Cinema Blend αν το Purge έχει περιθώριο να γίνει σειρά, εκείνος απάντησε πως ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για να γίνει κάτι τέτοιο. Για την ακρίβεια δήλωσε πως σκέφτονται να δημιουργήσουν μια σειρά 10 επεισοδίων ανά season, στα οποία θα παρουσιάζουν τις καταστάσεις που οδήγησαν κάποιους ανθρώπους στη μοιραία νύχτα της «Κάθαρσης» και να διαπράξουν αποτρόπαια εγκλήματα.

Έρχεται η τηλεοπτική σειρά The Purge!

Για όσους δεν γνωρίζουν, η πρώτη ταινία «The Purge» προβλήθηκε το 2014 και διαδραματιζόταν στο μέλλον, όπου υπήρχε μία ξεχωριστή μέρα του χρόνου με τίτλο «Κάθαρση», στην οποία κάθε είδους εγκλήματος θεωρείτε νόμιμο. Η ταινία έκανε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία και ακολούθησαν άλλες δύο επίσης κερδοφόρες συνέχειες και όπως δείχνουν τα πράγματα, αυτή η επιτυχία θα εξαπλωθεί και στη μικρή οθόνη!

Ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς The Purge και ποια θα είναι η επίσημη ημερομηνία προβολής της, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar