Έρχεται και η R-Rated εκδοχή του Batman V Superman!

Μετά την τεράστια επιτυχία που κατάφερε ο «Deadpool» με την τελείως κάφρικη και παράλληλα ξεκαρδιστική ταινία του, έχει γίνει ένας ψιλοχαμός στις κινηματογραφικές βιομηχανίες και όλοι θέλουν να ποντάρουν στο R-Rated. Πριν λίγο καιρό αναφέραμε πως το «Wolverine 3» θα αλλάξει πορεία και θα στοχεύσει σε μια R προβολή και σήμερα μαθαίνουμε πως τα παιδιά εκεί στην DC επίσης ζηλέψανε και θέλουν να κυκλοφορήσουν και μια επίσης R εκδοχή για το ερχόμενο «Batman V Superman: Dawn of Justice».

Εδώ όμως υπάρχει το λεγόμενο catch, καθώς αυτή η εκδοχή θα είναι διαθέσιμη μόνο στην Blu-Ray κυκλοφορία της ταινίας και θα έχει τίτλο «Dawn of Justice Ultimate Edition». Τώρα όσον αφορά τον κινηματογράφο, το φιλμ δεν θα αλλάξει πρόγραμμα και θα προβάλει την αρχικά προγραμματισμένη PG-13 εκδοχή του. Η R κυκλοφορία του «Batman V Superman» το πιο πιθανό να περιέχει απλά κομμένες σκηνές, οι οποίες θα ήταν αρκετά βίαιες στον κινηματογράφο και η R ταμπέλα στην ταινία να μην προσέλκυε τόσο κόσμο. Το σίγουρο είναι πως η επιτυχία του Deadpool έχει φέρει τα πάνω κάτω και στο μέλλον θα δούμε ακόμα περισσότερες R-Rated ταινίες!

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!