Έρχεται η σειρά Snatch με πρωταγωνιστή τον Rupert Grint!

0

Όπως δείχνουν τα πράγματα η ερχόμενη τηλεοπτική σειρά Snatch βρήκε τον μεγάλο πρωταγωνιστή της στο πρόσωπο του ηθοποιού Rupert Grint, που τον γνωρίσαμε όλοι από τις ταινίες Harry Potter ως Ron Weasley. Η νέα σειρά θα είναι βασισμένη στην ομότιτλη ταινία του Guy Ritchie, που προβλήθηκε το 2000 και έκανε μεγάλη επιτυχία χάρη στο εξαιρετικό cast και το τρομερό της χιούμορ.

Βέβαια το νέο Snatch θα έχει τελείως διαφορετική ιστορία και χαρακτήρες και όπως είναι φυσικό είναι αδύνατο να εμφανιστεί κάποιος από το παλιό cast των Brad Pitt, Jason Statham και Benecio del Toro. Σύμφωνα τώρα με πηγές η σειρά θα διαδραματίζεται επίσης στην Αγγλία και θα εξιστορεί τις περιπέτειες πιτσιρικάδων που θα μπλέξουν σε διάφορες καταστάσεις και με επικίνδυνα πρόσωπα.

Έρχεται η σειρά Snatch με πρωταγωνιστή τον Rupert Grint!

Μαζί με τον Grint θα συμπρωταγωνιστεί ο Dougray Scott (Fear the Walking Dead) και ο Ed Westwick (Gossip Girl) που θα εμφανιστεί ως guest, ενώ τη σκηνοθεσία θα την αναλάβει ο Nick Renton (The Musketeers). Επίσημη ημερομηνία προβολής της σειράς ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar