Μπορεί να έχουμε να δούμε συνέχεια της ταινίας Blade από το 2004, που είχε προβληθεί το «Blade: Trinity», αλλά κατά καιρούς όλο και περισσότερες φήμες ήθελαν τον γνωστό βρικόλακα να επιστρέφει. Αυτές οι φήμες έρχονται να επιβεβαιωθούν, όχι από τον ίδιο τον Wesley Snipes που υποδυόταν τον χαρακτήρα, αλλά από την Kate Beckinsale που υποδύεται την επίσης βρικόλακα Selene στην ταινία Underworld!

Έρχεται η συνέχεια της ταινίας Blade;

H Beckinsale βρέθηκε στο φεστιβάλ Comic-Con της Νέας Υόρκης για την προώθηση της νέας της ταινίας «Underworld: Blood Wars» και όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη για το αν υπάρχει πλάνο για crossover μεταξύ Blade και Underworld, απάντησε πως αυτή η ιδέα υπήρχε στο παρελθόν και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει τώρα, καθώς η Marvel ετοιμάζει κάτι σχετικά με το Blade!

Έρχεται η συνέχεια της ταινίας Blade;

Η αλήθεια είναι πως η δήλωση της ηθοποιού δεν μας αποκαλύπτει και πολλά, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως το franchise Blade δεν είναι νεκρό και πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξαναδούμε τον γνωστό χαρακτήρα ξανά, είτε σε μορφή ταινίας είτε σε μορφή σειράς. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar