Πριν από λίγο καιρό και πριν καν γίνει η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Suicide Squad, είχαν ακουστεί πολλές φήμες πως στο μέλλον πρόκειται να δούμε spin-off ταινία με πρωταγωνίστρια την Harley Quinn. Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Suicide Squad και με τον κόσμο να φαίνεται να συμπάθησε περισσότερο τη συγκεκριμένη ηρωίδα από τους άλλους χαρακτήρες, η Warner Bros ανακοίνωσε και επίσημα πως η solo ταινία της Harley Quinn είναι γεγονός!

Έρχεται και επίσημα η solo ταινία της Harley Quinn!

Η ηθοποιός Margot Robbie θα ερμηνεύσει φυσικά για άλλη μια φορά την γνωστή χαρακτήρα, αλλά επίσης θα βάλει και το χεράκι της και στην παραγωγή της ταινίας. Άλλο επίσης που μάθαμε για το νέο spin-off είναι πως δεν θα είναι μόνο η Harley Quinn η κεντρική πρωταγωνίστρια, αλλά θα κάνουν την εμφάνιση τους και άλλες γνωστές ηρωίδες της DC, χωρίς φυσικά ακόμα να ξέρουμε ποιες είναι αυτές.

Έρχεται και επίσημα η solo ταινία της Harley Quinn!

Η 26χρονη πάντως Robbie φαίνεται να έχει πάρει για τα καλά φόρα, δεδομένου ότι οι τελευταίες ταινίες που συμμετείχε Suicide Squad, The Legend of Tarzan και Focus ήταν όλες κερδοφόρες και στο άμεσο μέλλον πρόκειται να δούμε από αυτήν αρκετά πράγματα!

Επίσημη ημερομηνία προβολής της solo ταινίας της  Harley Quinn ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar