Ευχάριστα νέα για τους φανς της σειράς βιβλίων Chronicles of Narnia, καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα το πολυαναμενόμενο reboot της σειράς έχει πάρει το πράσινο φως και σύμφωνα με νέες πληροφορίες το σενάριο της νέας ταινίας είναι έτοιμο.

Αυτή τη φορά όμως, η πρώτη ιστορία που θα δούμε στη μεγάλη οθόνη δεν θα είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς «The Lion, the Witch and the Wardrobe», αλλά το τέταρτο το οποίο έχει τίτλο «The Silver Chair» και θα έχει για πρωταγωνιστή τον χαρακτήρα Eustace, τον οποίο τον είχαμε δει και στο τρίτο μέρος των παλιών ταινιών «The Voyage of the Dawn Treader», όπου τον είχε υποδυθεί ο Will Poulter. Φυσικά όμως επειδή μιλάμε για reboot, το πιο πιθανό να δούμε τελείως διαφορετικό cast από τις προηγούμενες ταινίες.

Έρχεται το reboot του Chronicles of Narnia!

Η πρώτη ταινία Narnia είχε κυκλοφορήσει το 2005 και στη συνέχεια ακολούθησαν άλλα δύο sequels το 2008 και 2010, τα οποία όμως δεν κατάφεραν να πείσουν ιδιαίτερα το κοινό και να φέρουν τα αναμενόμενα έσοδα, με αποτέλεσμα τα studio να σταματήσουν εκεί το franchise. Παρόλα αυτά όμως, η σειρά έχει μια δεύτερη ευκαιρία να αποδείξει πως ο μαγικός της κόσμος έχει πολλά ακόμα να προσφέρει!

Ημερομηνία προβολής για το Chronicles of Narnia: The Silver Chair ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar