Η Disney πήρε φόρα και μετά την ανακοίνωση πως θα φέρει ξανά στη ζωή σε live-action ταινία το αριστούργημά της Lion King, έκανε επίσης γνωστό πως θα μεταφέρει επίσης σε μορφή ταινίας και άλλες δύο μεγάλες της επιτυχίες, που δεν είναι άλλες από τα Aladdin και Mulan!

Έρχονται οι live-action ταινίες Mulan και Aladdin!

Όσον αφορά τη Mulan, η ταινία θα αφορά την κλασική ιστορία του animation, στην οποία η κεντρική ηρωίδα μεταμφιέζεται σε άντρας, με σκοπό να μπει στον Κινέζικο στρατό και να πολεμήσει τις στρατιές του κακού Hans. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί, το σενάριο της ταινίας το έχουν αναλάβει οι Rick Jaffa και Amanda Silver του «Dawn of the Planet of the Apes», ενώ έχει ανακοινωθεί πως όλους τους χαρακτήρες θα τους υποδυθούν Κινέζοι ηθοποιοί. Η Mulan θα προβληθεί στην Αμερική στις 2 Νοεμβρίου του 2018!

Έρχονται οι live-action ταινίες Mulan και Aladdin!

Τον σκανδαλιάρη Aladdin που βρίσκει ένα μαγικό τζίνι που του προσφέρει να του εκπληρώσει τρεις ευχές, τον γνωρίσαμε το 1992 και από τότε αγαπήσαμε όλους τους χαρακτήρες του animation. Το σενάριο της ταινίας θα το αναλάβει ο John August (Big Fish, Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας), ενώ σύμφωνα με το site The Hollywood Reporter, ο μεγάλος Guy Ritchie (Δύο Καπνισμένες Κάννες, Sherlock Holmes) θα είναι εκείνος που θα αναλάβει τη σκηνοθεσία. Οι μόνες πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές για την live-action μεταφορά του Aladdin, είναι πως θα διατηρήσει πολλά στοιχεία του animation, όπως για παράδειγμα κάποια τραγούδια. Επίσημη ημερομηνία προβολής του Aladdin στον κινηματογράφο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar