Μπορεί τα πράγματα να είχαν παγώσει για τη remake ταινία με τίτλο «It», αλλά από τότε που ο Andrés Muschietti (Mama) ανέλαβε τη σκηνοθεσία, τα πράγματα προχωρούν αρκετά γρήγορα. Μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε ανακοινωθεί πως ο ηθοποιός Bill Skarsgård θα είναι εκείνος που θα υποδυθεί τον τρομακτικό κλόουν Pennywise, που τρομοκρατεί μικρούς και μεγάλους. Στο διαδίκτυο επίσης κυκλοφόρησε και η πρώτη επίσημη φωτογραφία της ταινίας, στην οποία μπορούμε να δούμε πως θα μοιάζει ο Skarsgård ως Pennywise και η αλήθεια είναι πως φαίνεται αρκετά τρομακτικός.

Έτσι θα είναι ο κλόουν Pennywise της νέας ταινίας It!

Για όσους δεν γνωρίζουν η ταινία «It» θα είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του συγγραφέα Stephen King, το οποίο μάλιστα θεωρείται από τις πιο τρομακτικές ιστορίες που έχει γράψει ποτέ και είχε τρομοκρατήσει αρκετές γενιές. Η ταινία που φημίζεται πως θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη, έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στις 8 Σεπτεμβρίου του 2017!

Πως σας φαίνεται ο νέος Pennywise;

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar