Μπορεί όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές οι σούπερ-ήρωες και γενικά τα μεγάλα blockbuster να έχουν κατακτήσει το 2016 και ειδικά το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και άλλες επιλογές. Μία από αυτές και ίσως η πιο ενδιαφέρουσα αποτελεί η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό Matthew McConaughey (Dallas Buyers Club, Interstellar), η οποία έχει τίτλο «Free State of Jones» και θα μας περιγράψει την απίστευτη αληθινή ιστορία του Εμφύλιου Πολέμου της Αμερικής.

Free State of Jones: Ο Matthew McConaughey μάχεται για την ελευθερία!

Πιο συγκεκριμένα το φιλμ αφηγείται την ιστορία του αγρότη Newton Knight και το πως κατάφερε να ενώσει όλους τους μικρούς αγρότες και σκλάβους και να οδηγήσει μια τρομερή ένοπλη εξέγερση ενάντια της Συμπολιτείας. Μια ματιά στο trailer είναι αρκετό για να μας πείσει πως πρόκειται να δούμε μία αρκετά ποιοτική ταινία και πως ο McConaughey για άλλη μια φορά θα βάλει τα δυνατά του για να συγκλονίσει με τις υποκριτικές του ικανότητες. Επίσης η ομοιότητα του με τον πραγματικό Newton Knight είναι εντυπωσιακή!

Το «Free State of Jones» θα προβληθεί στο εξωτερικό στις 24 Ιουνίου, χωρίς να υπάρχει ακόμα επίσημη ημερομηνία προβολής στη χώρα μας!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar