Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Στο φεστιβάλ Comic-Con που διοργανώνεται στο San Diego, είχε σειρά στο panel να ανέβουν οι πρωταγωνιστές της διάσημης τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συζητήθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Αυτό όμως που τράβηξε το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν όταν οι ηθοποιοί άρχισαν ένας-ένας να δηλώνουν πως πιστεύουν πως θα τελειώσει η ιστορία της σειράς και ποιος τελικά θα κατακτήσει τον πολυπόθητο θρόνο.

Την αρχή της συζήτησης την έκανε η Sophie Turner (Sansa) η οποία όταν την ρώτησαν αν πιστεύει πως ο Jon Snow είναι ικανός να κυβερνήσει τον Βορρά, απάντησε: «Δεν είμαι σίγουρη αν η Sansa πιστεύει πως ο Jon είναι σε θέση να κυβερνήσει το Winterfell και τον Βορά. Δεν έχει την διάνοια, την γνώση αλλά ούτε την εμπειρία που έχει η Sansa«. Σαν να μην έφτανε αυτό, επίσης δήλωσε πως στο τέλος θα ήθελε να πάρει τον Σιδερένιο Θρόνο ο Μικροδάκτυλος, κάνοντας έτσι το κοινό να ξεσπάσει σε αποδοκιμασίες.

Game of Thrones: Tα πάντα από το Comic-Con 2016!

Όσον αφορά τώρα τους υπόλοιπους, ο John Bradley (Sam) έμεινε πιστός στον φίλο του Jon Snow και είπε πως αυτός πιστεύει πως θα κυριαρχήσει στο τέλος, ενώ η Nathalie Emmanuel (Missandei) έμεινε και εκείνη πιστή στη βασίλισσα της, δηλώνοντας φαν της Daenerys. Ο Isaac Hempstead-Wright (Bran) δήλωσε πως πιστεύει πως οι τέσσερις ζωντανοί Stark θα κυβερνήσουν στο τέλος.

Game of Thrones: Tα πάντα από το Comic-Con 2016!

Οι απαντήσεις όμως που έκλεψαν την παράσταση και έκαναν την διαφορά ήταν λίγες, με τον Liam Cunningham (Ser Davos) να πιστεύει πως φαντάζεται στο τέλος τον Night King να έχει αράξει στον Θρόνο με απλωμένα τα πόδια και καπνίζει ένα τσιγάρο, ενώ ο Kristian Nairn (Hodor) πιστεύει πως όταν έρθουν οι White Walkers ο Σιδερένιος Θρόνος δεν θα έχει απολύτως καμία σημασία. Ο Conleth Hill (Lord Varys) έδωσε την ίσως πιο διπλωματική απάντηση, λέγοντας πως ξέρει ποιος θα κάτσει τελικά στο θρόνο στο τέλος, οπότε δεν θέλει να απαντήσει, ενώ τέλος ο Iwan Rheon (Ramsay Bolton) απάντησε πως στο τέλος πιστεύει πως θα λιώσουν τον Θρόνο και θα καθιερωθεί μια νέα Δημοκρατία στο Westeros (seriously Ramsay?).

Game of Thrones: Tα πάντα από το Comic-Con 2016!

Τέλος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα εντυπωσιακό βίντεο από την παραγωγή της Season 7 του Game of Thrones, αλλά επίσης και ένα βίντεο με τα bloopers της έκτης season. Απολαύστε τα!

Το βίντεο αφαιρέθηκε από το YouTube.

 

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar