Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

H πολυαναμενόμενη Season 7 του Game of Thrones έφτασε στο τέλος της και παρά τις γκρίνιες αρκετών για το “κακογραμμένο” σενάριό της, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως ήταν μία από τις καλύτερες της σειράς. Η φετινή season όμως πέρα από εξελίξεις, ανατροπές και πολλές μάχες, είχε και πολύ μικρές λεπτομέρειες που αν τις παρατηρήσατε την κάνουν ακόμα καλύτερη. Ας δούμε 10 από αυτές!

SPOILERS!!!

1) Τα σύμβολα στη σπηλιά του Dragonstone

Game of Thrones: 10 πράγματα που δεν παρατηρήσατε στη Season 7!Game of Thrones: 10 πράγματα που δεν παρατηρήσατε στη Season 7!

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της season 7 του Game of Thrones είναι όταν ο Jon Snow πηγαίνει την Daenerys στη σπηλιά του Dragonstone για να της δείξει το Δρακόγυαλο, το οποίο είναι ικανό να κατατροπώσει τους White Walkers. Εκεί βλέπουν κάποια σύμβολα που τα είχαν κάνει τα Παιδιά του Δάσους πολλά χρόνια πριν και ένα από αυτά είναι ακριβώς ίδιο με τον σχηματισμό που είχαν κάνει οι White Walkers σε πιο παλιό επεισόδιο.

2) Ο Jaime αγνοεί την προειδοποίηση του King Robert

Ο Robert Baratheon μπορεί να άντεξε έξι επεισόδια στην πρώτη season του Game of Thrones, αλλά αποτέλεσε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Με το πέρασμα των seasons έχει αποδειχθεί πως πολλά πράγματα που είχε προβλέψει ο Robert έχουν συμβεί στη σειρά και ένα από αυτά αφορά τον Jaime Lannister. Ο Robert είχε πει τότε πως σε περίπτωση που οι Dothraki καταφέρουν να έρθουν με πλοία στο Westeros, μόνο ένας ηλίθιος θα τους αντιμετώπιζε σε ανοιχτό πόλεμο, κάτι που έκανε ο Jaime. Φυσικά ο Jaime αιφνιδιάστηκε από την επίθεση και δεν είχε χρόνο να αντιδράσει, αλλά όπως και να χει ο Robert βγήκε για άλλη μια φορά σωστός.

3) To Easter Egg του Harry Potter

Game of Thrones: 10 πράγματα που δεν παρατηρήσατε στη Season 7!

Όσοι έχετε δει τις ταινίες Harry Potter θα παρατηρήσατε πως ο ηθοποιός που υποδύεται τον Αρχιμέιστερ Marwyn είναι ο Jim Broadbent. O ηθοποιός που είχε υποδυθεί τον καθηγητή Slughorn στα Harry Potter, λέει κάποια στιγμή στον Sam πως το τμήμα της βιβλιοθήκης στο οποίο θέλει να πάει είναι απαγορευμένο. Συγκεκριμένα χρησιμοποιεί τη φράση “restricted section”, η οποία αναφέρεται και στα Harry Potter, για το επίσης απαγορευμένο τμήμα της βιβλιοθήκης για τους μαθητές του Hogwarts.

4) Η ατάκα της Arya στη Nymeria είναι συμβολική

Game of Thrones: 10 πράγματα που δεν παρατηρήσατε στη Season 7!

Η Season 7 του Game of Thrones γενικά είχε πολλές επανενώσεις χαρακτήρων και μία από αυτές ήταν της Arya με τον Ανταρόλυκό της, Nymeria. Όταν η Nymeria δεν δέχεται να γυρίσει πίσω στην Arya και φεύγει με την αγέλη της, εκείνη της λέει την ατάκα “that’s not you”. Αυτή τη φράση την είχε πει η Arya στον πατέρα της στη season 1, όταν εκείνος της υποσχέθηκε ένα κάστρο και ένα όμορφο φόρεμα και εκείνη του απάντησε “that’s not me”.

5) Το πρόσωπο του Walder Frey

Game of Thrones: 10 πράγματα που δεν παρατηρήσατε στη Season 7!

Στη σκηνή που η Sansa ανακαλύπτει τα πρόσωπα της Arya, ένα από αυτά είναι του Walder Frey, το οποίο η Arya χρησιμοποίησε και στο πρώτο επεισόδιο της season. Το γεγονός ότι οι δημιουργοί αποφάσισαν να μας ξαναδείξουν το πρόσωπο του Frey μπορεί να είναι απλά ένα easter egg, αλλά ίσως να υποδηλώνει πως η Arya μπορεί να το ξαναχρησιμοποιήσει!

Επόμενη σελίδα ►

Δείτε επίσης: 10 τρομερές λεπτομέρειες που δεν παρατηρήσατε στο Game of Thrones!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

1
2
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για