Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Η σειρά Game of Thrones μπορεί να σάρωσε όλα τα βραβεία Emmy στην 68η απονομή και μάλιστα έσπασε κάθε ρεκόρ, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό η μεγάλη είδηση της βραδιάς. Στην απονομή βρέθηκαν αρκετοί πρωταγωνιστές της σειράς, οι οποίοι όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκαν για το τι πρόκειται να δούμε στην ερχόμενη season και δύο από αυτούς απάντησαν πως πρέπει να ετοιμαστούμε για αρκετούς θανάτους, αλλά και πολλά reunion χαρακτήρων.

Πιο συγκεκριμένα η Sophie Turner που υποδύεται την Sansa Stark, δήλωσε πως η έβδομη season θα είναι πολύ δραματική και λυπητερή και πως θα μας δημιουργήσει όντως το συναίσθημα πως όλα φτάνουν στο τέλος τους. Αυτό όμως που έκανε εντύπωση είναι πως δήλωσε πως δεν θα καταφέρουν να φτάσουν όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς ως την τελευταία season!

Game of Thrones: Θάνατοι και reunion έρχονται στην Season 7!

Πέρα όμως από τους θανάτους που πρόκειται να δούμε σύμφωνα με την Turner, ο Nikolaj Coster-Waldau που υποδύεται τον Jaime Lannister, δήλωσε πως θα γίνουν και πολλές επανασυνδέσεις χαρακτήρων που έχουν να ειδωθούν για πολύ καιρό.

Game of Thrones: Θάνατοι και reunion έρχονται στην Season 7!

Δεδομένου πως η σειρά φτάνει στο τέλος της, είναι αναμενόμενο να δούμε τα παραπάνω στοιχεία, αλλά εδώ που τα λέμε μια σειρά σαν το Game of Thrones που ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα συμβεί, σίγουρα θα μας επιφυλάσσει και άλλες πολλές εκπλήξεις!

Η Season 7 του Game of Thrones θα κάνει πρεμιέρα το Καλοκαίρι του 2017!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar