Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

To νέο φιλμ του καταπληκτικού σκηνοθέτη Alex Proyas (Dark City, I Robot) έχει τίτλο «Gods of Egypt» και μας ταξιδεύει σε μια αρκετά διαφορετική Αίγυπτο όπως την έχουμε συνηθίσει. Εκεί βλέπουμε τον θεό του Σκότους, Set (Gerard Butler), ο οποίος καταφέρνει να αναλάβει το θρόνο της Αιγύπτου και να βυθίσει την κάποτε ειρηνική αυτοκρατορία στο χάος και τη σύγκρουση. Μη μπορώντας κανείς να τον σταματήσει, ο μικρός κλέφτης Bek (Brenton Thwaites) θα προσπαθήσει να τον εκθρονήσει με τη βοήθεια του μυθικού θεού Horus (Nikolaj Coster-Waldau) και να σώσει την αγαπημένη του, που έχει αιχμαλωτιστεί από τον Set.

Με πρωταγωνιστές τον Λεωνίδα από τους «300» και τον Jaime Lannister από τη σειρά «Game of Thrones» αλλά και με σύμμαχο τα ειδικά εφέ, η ταινία θα προσπαθήσει να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου και πιάσει μια καλή θέση στο box office. Από το trailer και μόνο καταλαβαίνεις πως πάλι πρόκειται να παρακολουθήσουμε μια ταινία τύπου «Class of Titans» και «Pompeii», δηλαδή μια ταινία με μπόλικο CGI, που φυσικά όμως θα χάνει στην ουσία. Αλλά δεν χρειάζεται να προτρέχουμε και επειδή γουστάρουμε ταινίες φαντασίας, σίγουρα θα δώσουμε μια ευκαιρία στο Gods of Egypt, το οποίο θα προβληθεί στη χώρα μας στις 25 Φεβρουαρίου.

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar