Η πολυαναμενόμενη έκτη season της σειράς Game of Thrones επιτέλους ξεκίνησε, έχοντας μέχρι στιγμής δύο αρκετά δυνατά επεισόδια. Η συγκεκριμένη season έχει ανεβάσει σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις μας, ειδικά μετά από τις δηλώσεις των ίδιων των πρωταγωνιστών πως πρόκειται για την καλύτερη από όλες και από την αποκάλυψη των δημιουργών πως θα δούμε την μεγαλύτερη μάχη που έχει γίνει ποτέ σε τηλεοπτική σειρά. Πέρα όμως από αυτά, περιμένουμε και την μεγάλη επιστροφή του Bran Stark που δεν εμφανίστηκε στην πέμπτη season, αλλά τον είδαμε στο trailer της έκτης. Μήπως όμως ξεχνάμε και κάποιον άλλον Stark;

H Arya Stark επιβεβαιώνει την επιστροφή χαρακτήρα στο Game of Thrones!

Μα φυσικά μιλάμε για τον μικρότερο σε ηλικία γιο της οικογένειας Stark, Rickon (Art Parkinson), ο οποίος σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια της σειράς Maisie Williams που υποδύεται την Arya Stark, θα επιστρέψει επιτέλους μετά από δύο ολόκληρες seasons απουσίας. Υπενθυμίζουμε πως τον Rickon τον είχαμε αφήσει στο τέλος της τρίτης season, όταν χωρίστηκε από τον αδελφό του Bran και χάραξε πορεία προς την πόλη Last Hearth (πρόμαχοι των Stark) μαζί με την άγρια Osha και τον λύκο του Shaggydog. Τώρα τι ρόλο θα παίξει στην εξέλιξη της σειράς ο μικρός, μόνο οι δημιουργοί David Benioff και D.B. Weiss γνωρίζουν, άντε και ο συγγραφέας των βιβλίων George R.R. Martin, αν και μάλλον έχει χάσει τη μπάλα αυτός.. Υπομονή και θα δούμε στη συνέχεια της season!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar