Πριν από λίγο καιρό είχαμε επιτέλους την τύχη να παρακολουθήσουμε το πρώτο κανονικής διάρκειας trailer της έκτης season του Game of Thrones και η αλήθεια είναι πως μας υποσχέθηκε αρκετές εξελίξεις και αρκετές μάχες. Και μιας και είπαμε μάχες, οι παραγωγοί της σειράς ανακοίνωσαν τα πολύ ευχάριστα νέα πως στην ερχόμενη season θα δούμε την μεγαλύτερη σκηνή μάχης που έχει γίνει ποτέ στη σειρά.

Game of Thrones: Η μεγαλύτερη σκηνή μάχης έρχεται στην 6η season!

Πιο συγκεκριμένα δήλωσαν πως πάντα ήθελαν να δείξουν μια πολύ μεγάλη και αξιόλογη σκηνή μάχης, αλλά υπήρχαν προβλήματα κόστους. Και όντως η αλήθεια είναι πως όταν μιλάμε για σειρά με δέκα επεισόδια κάθε χρόνο, δεν γίνεται να σπαταλήσεις όλο σου το budget σε ένα μόνο επεισόδιο. Τώρα όμως με την μεγάλη επιτυχία της σειράς, ήρθε η κατάλληλη χρονική στιγμή για να μας παρουσιάσουν μια αξιοπρεπή μάχη, η οποία δεν θα έχει τόσο CGI όσο αυτές που έχουμε δει σε προηγούμενες season, αλλά θα χρησιμοποιήσουν πραγματικό στρατό ανθρώπων και αλόγων.

Game of Thrones: Η μεγαλύτερη σκηνή μάχης έρχεται στην 6η season!

Πραγματικά τα νέα αυτά είναι πάρα πολύ καλά για όλους τους φαν της σειράς και το μόνο που μένει τώρα να μάθουμε είναι ποιοι είναι αυτοί οι δύο στρατοί που θα έρθουν σε σύγκρουση στην ερχόμενη season. Φυσικά αυτό θα το μάθουμε στις 24 Απριλίου που θα κάνει πρεμιέρα η έκτη περίοδος του Game of Thrones!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar