Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Από τους οσκαρικούς δημιουργούς των ταινιών «The Big Lebowski«, «No Country for Old Men» και «Fargo» Ethan και Joel Coen, έρχεται το νέο φιλμ με τίτλο «Hail Caesar», το οποίο σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα όλων χάρη στο εξαιρετικό και πλούσιο cast του. Το φιλμ διαδραματίζεται τη χρονιά 1950, όπου βλέπουμε τον Eddie Mannix (Josh Brolin), ο οποίος αναλαμβάνει να βοηθήσει στην παραγωγή της ταινίας Hail Caesar, με πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό Baird Whitlock (George Clooney). Όλα όμως θα πάνε στραβά όταν μια ομάδα με όνομα «The Future», απαγάγει τον Whitlock και θα ζητήσουν από τον Mannix το αστρονομικό για την εποχή ποσό των $100.000 για την διάσωσή του.

Στην ερχόμενη κωμωδία που υπόσχεται άφθονο γέλιο και τρελές στιγμές θα συμμετάσχουν επίσης και οι Scarlett Johansson, Channing Tatum, Ralph Fiennes, Jonah Hill, Dolph Lundgren, Tilda Swinton και πολλοί άλλοι. Το «Hail Caesar» θα προβληθεί στη χώρα μας στις 18 Φεβρουαρίου.

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar