Ένα διαφορετικό και τελείως πρωτοποριακό κινηματογραφικό φαινόμενο έρχεται να μας προσφέρει η νέα ταινία με τίτλο «Hardcore Henry», η οποία είναι η πρώτη First Action Shooter ταινία δράσης, που αν δεις το trailer παρακάτω είναι πραγματικά είναι λες και παίζεις video game. Πέρα από έντονη δράση και αρκετή δόση αδρεναλίνης που υπόσχεται να μας προσφέρει το φιλμ, βλέπουμε και δύο μεγάλους ηθοποιούς να συμμετέχουν, που δεν είναι άλλοι από τον Sharlto Copley των «District 9» και «Elysium» και τον Tim Roth των «Reservoir Dogs» και «The Hateful Eight».

Hardcore Henry: H πρώτη First Person ταινία δράσης!

Όσον αφορά το σενάριο, στην ταινία βλέπουμε τον Henry ο οποίος ξαναήρθε πίσω στη ζωή ως ανδροειδές από την επιστήμονα και σύζυγο του Estelle (Haley Bennett). Σύντομα όμως θα δεχθεί επίθεση από την ομάδα μισθοφόρων του πολέμαρχου Akan (Danila Kozlovsky), ο οποίος έχει ένα τρομερό σχέδιο που θα του προσφέρει παγκόσμια κυριαρχία. Έχοντας μεγάλες και αξεπέραστες ικανότητες ως ανδροειδές, ο Henry θα ξεκινήσει έναν αγώνα όπου θα έρθει αντιμέτωπος με έναν ατελείωτο στρατό μισθοφόρων, με σκοπό να πάρει πίσω τη γυναίκα του, έχοντας για μόνο σύμμαχο του τον Βρετανό Jimmy (Copley). Το «Hardcore Henry» που απέσπασε καλές κριτικές σε Φεστιβάλ ταινιών στον Καναδά, θα προβληθεί στις ΗΠΑ στις 8 Απριλίου.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar