Το νέο φιλμ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος μας κακός Loki από τις ταινίες Thor, Tom Hiddleston, το οποίο έχει τίτλο High Rise και είναι μια αρκετά διαφορετική ταινία από ότι έχουμε συνηθίσει. Το High Rise μας ταξιδεύει σε ένα εναλλακτικό Λονδίνο τoυ έτους 1975, όπου μια ομάδα ανθρώπων ζουν σε ένα πολυτελή και πανύψηλο πύργο, ο οποίος είναι απομονωμένος από την υπόλοιπη κοινωνία. Εκεί βλέπουμε τον νεαρό γιατρό Robert Laing (Hiddleston), του οποίου η έξαλλη ζωή θα αλλάξει από τη στιγμή που θα γνωρίσει τον δημιουργό ντοκιμαντέρ Richard Wilder (Luke Evans) και μαζί θα ξεκινήσουν μια επανάσταση ενάντια στις κοινωνικές τάξεις και φυλές του κτιρίου, που έχει δημιουργηθεί από τον αρχιτέκτονα Anthony Royal (Jeremy Irons).

Η δυστοπική ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο νόβελ του συγγραφέα J. G. Ballard, ο οποίος κατά καιρούς ασχολούταν με ιστορίες φαντασίας και όπως βλέπουμε από το trailer μοιάζει αρκετά με το εκπληκτικό φιλμ «Snowpiercer«. Γενικά αν σου αρέσουν οι «περίεργες» και διαφορετικές ταινίες, τότε το High Rise θα είναι μια καλή επιλογή για σένα. Η ταινία έχει προβλήθηκε πέρσι σε περιορισμένες χώρες του κόσμου, με τις κριτικές να είναι αρκετά καλές, ενώ έπειτα από απαίτηση θα προβληθεί στις ΗΠΑ στις 28 Απριλίου. Για την Ελλάδα δεν έχει ακουστεί κάτι.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar