Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ανακοινώθηκε πως το κωμικό δίδυμο των Will Ferrell  και John C. Reilly θα ενώσουν για τρίτη φορά τις δυνάμεις τους για την πρώτη κωμική ταινία Sherlock Holmes. Ο λόγος για την ταινία Holmes and Watson, στην οποία ο Ferrell  θα υποδυθεί τον πασίγνωστο και εκκεντρικό ντετέκτιβ, ενώ ο Reilly τον βοηθό του και γιατρό John Watson. Σύμφωνα όμως με νέες εξελίξεις άλλο ένα τρομερό δίδυμο προστέθηκε στο cast της ταινίας.

Holmes and Watson: Ralph Fiennes και Hugh Laurie σε ρόλους κλειδί!

Το site «The Hollywood Reporter» αναφέρει πως οι ηθοποιοί Ralph Fiennes (Harry Potter) και Hugh Laurie (House MD) θα συμμετάσχουν στην ταινία και μάλιστα θα έχουν κεντρικούς ρόλους που όλοι έχουμε αγαπήσει σε αντίστοιχες μεταφορές των ιστοριών του Sir Arthur Conan Doyle. Το γνωστό site μάλιστα προβλέπει πως ο Fiennes θα υποδυθεί τον μεγαλύτερο εχθρό του Holmes, Professor James Moriarty, καθώς τον έχουμε συνηθίσει γενικά σε ρόλους κακών, ενώ ο Laurie ίσως υποδυθεί τον βοηθό του Moriarty, Sebastian Moran. Φυσικά όλα αυτά είναι υποθέσεις και τίποτα δεν έχει γίνει ακόμα επίσημο.

Χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό το σενάριο του Holmes and Watson, αναμένουμε ημερομηνία προβολής της νέας κωμικής ταινίας!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για