Η αντίδραση του Ben Affleck στις κακές κριτικές του BvS

Το «Batman V Superman: Dawn of Justice», δηλαδή μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2016, επιτέλους κυκλοφόρησε και για όσο θα περνάνε οι μέρες η ταινία θα φέρνει περισσότερα έσοδα στα ταμεία των δημιουργών. Η μεγάλη απορία όμως όλων βρίσκεται στο αν η ταινία είναι όντως καλή…Οι περισσότερες κριτικές πάντως θα λέγαμε πως περισσότερο κράζουν την ταινία παρά την επικροτούν, με το BvS να έχει πάρει βαθμολογία 30% στο Rottentomatoes και 44% στο Metascore, ενώ στο Imdb έχει πάει μέχρι στιμγής 7,6 αλλά θα συνεχίσει να μειώνεται.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας Ben Affleck (Batman) και Henry Cavill (Superman) μίλησαν για τις κακές κριτικές της ταινίας και βλέποντας το πρώτο βίντεο παρακάτω, θα δείτε πως ο Affleck μάλλον το έχει πάρει παραπάνω κατάκαρδα από όσο έπρεπε 😛

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!