Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Το «Batman V Superman: Dawn of Justice», δηλαδή μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2016, επιτέλους κυκλοφόρησε και για όσο θα περνάνε οι μέρες η ταινία θα φέρνει περισσότερα έσοδα στα ταμεία των δημιουργών. Η μεγάλη απορία όμως όλων βρίσκεται στο αν η ταινία είναι όντως καλή…Οι περισσότερες κριτικές πάντως θα λέγαμε πως περισσότερο κράζουν την ταινία παρά την επικροτούν, με το BvS να έχει πάρει βαθμολογία 30% στο Rottentomatoes και 44% στο Metascore, ενώ στο Imdb έχει πάει μέχρι στιμγής 7,6 αλλά θα συνεχίσει να μειώνεται.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας Ben Affleck (Batman) και Henry Cavill (Superman) μίλησαν για τις κακές κριτικές της ταινίας και βλέποντας το πρώτο βίντεο παρακάτω, θα δείτε πως ο Affleck μάλλον το έχει πάρει παραπάνω κατάκαρδα από όσο έπρεπε 😛

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar