Η Arya Stark τρολάρει φανς του Game of Thrones!
Πες το και στους φίλους σου 😉

Σίγουρα όλοι συμφωνούμε πως η μικρή Arya Stark είναι μία από τους καλύτερους και πιο badass χαρακτήρες του Game of Thrones, αλλά αυτό που την κάνει πιο ξεχωριστή είναι φυσικά η ηθοποιός Maisie Williams που την υποδύεται τόσο εξαιρετικά που πραγματικά νιώθεις πως είναι γεννημένη για αυτόν τον ρόλο. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν άλλον ένα λόγο για να λατρέψετε την μικρή ηθοποιό, καθώς στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την Williams να τρολάρει κυριολεκτικά τους φανς της σειράς.

Στην προσπάθεια προώθησης της έκτης season του Game of Thrones, η Williams κάνει τη ταμεία ενός καταστήματος παιχνιδιών της Καλιφόρνιας για μία ημέρα και κάνει φάρσα στους πελάτες του μαγαζιού που την αναγνωρίζουν φυσικά, με εκείνη όμως να επιμένει πως δεν έχει δει ποτέ τη σειρά και πως το όνομα της είναι Lorraine. Σαν αν μην έφτανε αυτό, βάζει τους πελάτες να αναπαραστήσουν μέσα στο μαγαζί μία σκηνή της σειράς με σκοπό να κερδίσουν δωρεάν ένα προϊόν. Η φάρσα οργανώθηκε από το περιοδικό «Nylon» και όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω αρκετοί φαν του Game of Thrones είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την Arya Stark και το τρομερό της ταλέντο!

Πες το και στους φίλους σου 😉
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!