Καιρό τώρα είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν τη γνωστή τηλεοπτική σειρά «Prison Break» να επιστρέφει στο κανάλι Fox. Αφού πέρασαν αρκετοί μήνες, το μεγάλο κανάλι έβγαλε επιτέλους επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή της σειράς, όπου θα επιστρέψουν και οι δύο πρωταγωνιστές της Wentworth Miller και Dominic Purcell ως τα δύο αδέλφια Michael Scofield και Lincoln Burrows.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή ποια θα είναι η ιστορία της σειράς, αλλά σύμφωνα με φήμες η νέα season θα αποτελείται περίπου από δέκα επεισόδια, με τα γυρίσματα να ξεκινούν τον Απρίλιο και το πιο πιθανόν να προβληθεί τέλη του 2016 με αρχές του 2017. Το Prison Break έκανε τη πρώτη του προβολή το 2005 και περιείχε τέσσερις season και μία ταινία, κάνοντας μεγάλη επιτυχία ειδικά στις αρχές της. Για όσους δεν γνωρίζουν, η σειρά αφηγείται την ιστορία του Scofield ο οποίος αφού καταδίκασαν άδικα τον αδελφό του Burrows σε θανατική ποινή, αποφασίζει να μπει και ο ίδιος στην φυλακή με σκοπό να τον ελευθερώσει. Κανείς όμως δεν γνωρίζει πως το ολόσωμο τατουάζ του περιλαμβάνει όλο το χάρτη της φυλακής, φτιάχνοντας έτσι το τέλειο σχέδιο απόδρασης.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar