Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Μετά το κάλεσμα του Jon Snow (Kit Harington) σε ένα τελείως awkward δείπνο με τους φίλους του, ο παρουσιαστής Seth Meyers αυτή τη φορά καλεί την Melisandre (Carice Van Houten) της σειράς Game of Thrones, σε μία συγκέντρωση που αφορά ντους μωρού. Όπως καταλαβαίνεται η Κόκκινη Γυναίκα με τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα της τα κάνει μούσκεμα και προσφέρει άφθωνο γέλιο με τις ατάκες της, που δεν είναι άλλες από αναφορές της γνωστής σειράς. Αλλά επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, απολαύστε το απολαυστικό βίντεο παρακάτω, που αποδεικνύει ότι η Melisandre μπορεί να έχει και μια χιουμοριστική πλευρά!

Το βίντεο αφαιρέθηκε από το YouTube.

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar