Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Μπορεί η σειρά Black Sails να φτάνει στο τέλος της μετά την προβολή της τέταρτης και τελευταίας της season, αλλά ο πρωταγωνιστής της σειράς Toby Stephens που υποδύεται εξαιρετικά τον Captain Flint, βρήκε ήδη τον νέο του πρωταγωνιστικό ρόλο στο ερχόμενο remake της σειράς Lost in Space!

Το remake της σειράς Lost in Space βρήκε τον πρωταγωνιστή της!

Σύμφωνα με το site Deadline ο Stephens θα υποδυθεί τον John Robinson, τον πατέρα δηλαδή μιας οικογένειας που θα προσπαθήσει να επιβιώσει στο διάστημα, όταν το σκάφος τους θα βρεθεί μυστηριωδώς εκτός πορείας. Η σειρά θα προβληθεί στο κανάλι Netflix και θα έχει διάρκεια 10 επεισοδίων και πέρα από τον Stephens, μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί και τα ονόματα των Max Jenkins (Sense 8) και Taylor Russell (Falling Skies) στο ρόλο των παιδιών του Robinson.

Το remake της σειράς Lost in Space βρήκε τον πρωταγωνιστή της!

Όσον αφορά τώρα τους υπόλοιπους συντελεστές, ο δημιουργός της μίνι σειράς είναι ο Zack Estrin που είχε βάλει το χεράκι του στην παραγωγή του Prison Break, ενώ το σενάριο το έχουν αναλάβει οι Matt Sazama και Burk Sharpless του Dracula Untold. Επίσης, τη σκηνοθεσία και τη παραγωγή θα την αναλάβει ο Neil Marshall που έχει σκηνοθετήσει επεισόδια του Game of Thrones, Black Sails και της ερχόμενης σειράς Westworld.

Το remake της σειράς Lost in Space βρήκε τον πρωταγωνιστή της!

Η σειρά Lost in Space είχε προβληθεί το 1965 και είχε διάρκεια τριών seasons και είχε κάνει μεγάλη επιτυχία για τα δεδομένα της εποχής. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα το 1998, έγινε μια αποτυχημένη απόπειρα να μεταφερθεί η σειρά σε μορφή ταινίας, με πρωταγωνιστή μάλιστα τον Matt LeBlanc και τους William Hurt και Gary Oldman. Ελπίζουμε το νέο remake του Lost in Space που θα κάνει πρεμιέρα το 2018, να μην έχει την ίδια τύχη.

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar